Kedves Látogató!
Tájékoztatjuk, hogy a legrand.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységünk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez. Kérjük, vegye figyelembe, hogy amennyiben nem fogadja el, úgy a weboldal egyes funkciói nem lesznek használhatók.
Bővebben
Elfogadom
Nem fogadom el

Hálózat

 

A Legrand Csoport világelső a kommunikációs hálózatok és adatátvitel terén. Az általa gyártott kábelezési rendszer magas üzembiztonság mellett jelenleg is több mint 200 millió eszköz adatátvitelét látja el. Folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően évről évre egyre több funkcióval bővül a kínálat, amelyek komplex multimédia hálózatok kiépítését teszik lehetővé a legmagasabb minőségi igények

25 éves rendszergarancia, Cat.8 és OM5 rendszerek, LAN és adatközponti alkalmazhatóság, kimagasló szakmai képzések ... mindössze néhány érv a Legrand LCS3 rendszere mellett.

 

RÉZ ALAPÚ RENDSZEREK

Patch panelek keystone portos és kazettás változatban lapos és döntött kialaktásban, konszolidációs pontok és hozzá tartozó kábelek és kuplungok, fali és patch kábelek, valamint falon kívüli és süllyesztett RJ45 és audió/videó csatlakozók legszélesebb választéka.

 

                

 

ÜVEGSZÁL ALAPÚ RENDSZEREK

Hagyományos, modul rendszerű, kazettás és UHD panelek, beltéri és kültéri kábelek, pigtailek, patch kábelek és szerszámok széles választéka
 

           

 

 

RACK SZEKRÉNYEK

Fali és álló kialakítású 10” és 19” változatú rack szekrények, hálózati, szerver, adatközponti, ipari és kültéri változatban széles kiegészítő szortimenttel.

 

          

 

RACK FELÜGYELET

1RU magas intelligens rack felügyelti vezérlő több mint 200 szenzor egyidejű fogadására. A redundáns megtáplálás lehetősége maximális rendelkezésreállást szavatolt mialatt a kimagaslóan magas pontosságú szenzorok minden információt azonnal továbbítanak a vezérlő számára. Különböző riasztások és események rendelhetők a különböző szenzorok mérési paramétereihez.

 

         

 

RACK ELOSZTÓSOROK

Egyedülállóan széles termék portfólió hagyományos (bPDU), intelligens (iPDU) és szünetmentes (uPDU) elosztósorokból.


          

 

SZÜNETMENTES ÁRAMFORRÁSOK

Fali és álló szekrénybe szerelhető szünetmentes áramforrások 10 kW teljesítményig. Egyedülálló egyfázisú moduláris felépítésű rack UPS kínálat, ami maximális rendelkezésre állást biztosít kritikus szerverek számára. Teljes kínálat távfelügyeletbe köthető a különböző kiegészítők segítségével. Az UPS-ek képesek fizikai és virtuális szerverek lekapcsolására bármilyen operációs rendszer esetén.

 

          

 

 

 

 

 

Legrand adatközponti és strukturált hálózati szakkatalógus

Letölthető dokumentumok, prospektusok

  • Hálózat