Kedves Látogató!
Tájékoztatjuk, hogy a legrand.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységünk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez. Kérjük, vegye figyelembe, hogy amennyiben nem fogadja el, úgy a weboldal egyes funkciói nem lesznek használhatók.
Bővebben
Elfogadom
Nem fogadom el

Áram-védőkapcsoló (Fi-relé)

Az áram-védőkapcsoló használata akár otthon, akár az irodában kiemelt fontosságú biztonságunk szempontjából, hiszen megóv minket a hibaáramok által okozott áramütéstől. A Legrand RX3 áramvédő-kapcsolót egyszerű kábelezés - húzókengyeles csatlakoztatás - és feliratozási lehetőség jellemzi.

RX3 áram-védőkapcsolók

RX3 áram-védőkapcsolók

Életünkért, életekért

Az áram-védőkapcsoló manapság már elengedhetetlen komponense a lakások kiselosztóinak is. Megóv minket a hibaáramok által okozott áramütéstől, biztonságot nyújt családunknak. Az „A” típusú áram-védőkapcsolók a leginkább elterjedtek, mert a modern készülékekben gyakran alkalmazott egyenirányítós, félvezetős elemekkel felszerelt elektronikus eszközök (pl.: fényerőszabályozók, indukciós sütők, mosógépek) korlátozhatják az AC típusú készülékek megfelelő működését.

A Legrand kínálatában lévő áram-védőkapcsoló több változatban is rendelkezésre áll:

  • 2 és 4 pólus
  • 25, 40, 63 A névleges áramerrősség
  • 30 mA-es érzékenység

Az áram-védőkapcsolók könnyedén megkülönböztethetők a kismegszakítóktól, mert szürke karral készülnek, míg a kismegszakítók feketével rendelkeznek.
Feliratozásuk egyszerűen megoldható az erre kialakított helyen. A rögzítés a többi moduláris készülékünkhöz hasonlóan egy rögzítőpánt segítségével történik, mely lehúzása után a készülék könnyedén kiemelhető a sorból.

Nézze meg RX3 kismegszakítóinkat!

Megoldásaink

2 pólusú áram-védőkapcsoló
4 pólusú áram-védőkapcsoló

Letölthető dokumentumok, prospektusok

  • Kismegszakítók