Kedves Látogató!
Tájékoztatjuk, hogy a legrand.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységünk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez. Kérjük, vegye figyelembe, hogy amennyiben nem fogadja el, úgy a weboldal egyes funkciói nem lesznek használhatók.
Bővebben
Elfogadom
Nem fogadom el

Élet a Legrand –nál

A Legrand Zrt. jogeldőjeinek tapasztalatával és a Legrand Csoport támogatásával olyan munkahely, ahol a munkavállalók elégedettek, motiváltak és elkötelezettek. A cég Szentesen és Budapesten összesen több mint 500 főt foglalkoztat, és további közel ugyanennyi főnek biztosít munkalehetőséget a környező településeken, partnereinken keresztül.

AKIKET KERESÜNK
A munkatársainkkal szemben támasztott elvárásainkat érthetően, világosan megfogalmaztuk. Legfontosabb erőforrásunknak az emberi erőforrást, a munkaerőt tekintjük, ezért olyan munkatársakat keresünk, akik:

■ keresik a lehetőségeket a személyes szakismereteik bővítésére
■ elkötelezik magukat a saját és a vállalati teljesítmény növelésére
■ multinacionális vállalati környezetben is képesek jól teljesíteni
■ etikus viselkedésükkel hozzájárulnak a vállalat jó hírnevének megőrzéséhez

A vállalatcsoportunk Etikai Kódexében pontosan meghatároztuk azokat az alapértékeket, amelyeket magunkénak vallunk, és amelyeket munkatársainktól és partnereinktől is elvárunk. A benne foglalt alapelveket a Csoport valamennyi munkatársa napi viselkedési normaként köteles érvényesíteni. Az Etikai Kódex szervesen beépül a Csoport Hosszú távú Fejlesztési Politikájába.

AMIT KÍNÁLUNK

■ Teljesítmény értékelés alapján versenyképes jövedelmet
■ Béren kívüli juttatási rendszert (Cafeteria)

■ Szakmai fejlődést

■ Karrier lehetőséget

■ Személyes munka erkölcsi elismerését

 

 

Legrand motiváció