Kedves Látogató!
Tájékoztatjuk, hogy a legrand.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységünk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez. Kérjük, vegye figyelembe, hogy amennyiben nem fogadja el, úgy a weboldal egyes funkciói nem lesznek használhatók.
Bővebben
Elfogadom
Nem fogadom el

UPS

A Legrand több mint 100 éves történelme során folyamatosan alkalmazkodott a piac átalakulásához. Az 1904-ben alapított kezdeti porcelánágyártó üzemből mára a villamosipari és digitális infrastruktúra globális specialistájává vált, amelynek fő célja olyan kimagasló hozzáadott értékkel rendelkező termékek fejlesztése és gyártása, amelyek egyszerűbben kezelhető és fenntarthatóbb épületek létrehozását segítik, legyen szó családi házakról, irodákról, iskolákról, kórházakról, szerver parkokról vagy ipari létesítményekről.

Cégcsoportunkon belül külön divízió foglalkozik a szünetmentes áramforrások (UPS) dinamikus termék- és üzletfejlesztésével. A világ különböző pontjain (Franciaország, Olaszország, Brazília, India…stb.) elhelyezkedő gyártási és fejlesztési központoknak, a világszintű értékesítési hálózati lefedettségnek, valamint az országonkénti UPS szakértő mérnökök folyamatos és magas műszaki szintű képzéseinek köszönhetően a Legrand mára a világ egyik legjelentősebb UPS gyártójává fejődött.

Vállalati csoporton belül a magyarországi leányvállalat elsők között kezdte meg a szünetmentes áramforrások forgalmazását. A sikereket alátámasztja, hogy mostanra a hazai leányvállalaton belül szintén külön szervezeti egység foglalkozik a szünetmentes áramforrások gyártói támogatásával; legyen szó építőipari projektek, szerver központi beruházásokról vagy egyéb informatikai jellegű termékigényekről.

A Legrand UPS kínálatában egyaránt megtalálhatóak a kisebb teljesítményű egyfázisú készülékek, a közepes teljesítményű moduláris és hagyományos felépítésű háromfázisú egységek, valamint, az akár 21 megawatt védelmére alkalmazható rendszerek. A felhasznált alkatrészek kiváló minősége, valamint az innovatív megoldások lehetővé teszik, hogy akár 97%-os működési hatékonyságot érjenek el a felhasználók, ami jelentős energiamegtakarítást eredményez. A készülékek megbízható működését szintén szavatolja a mai kor legmodernebb gyártási módszereinek ötvözése a piacon elérhető legjobb elektronikai komponenseinek mélyreható elemzésével és alkalmazásával. A cégcsoport ugyanakkor folyamatosan törekszik a környezetbarát gyártásra többek között egy innovatív tesztelési rendszert fejlesztett ki, amely minimalizálja az egyes legyártott eszközök energiafogyasztását.

Az egyedülállóan széles termékportfólió, valamint a teljesítmény lépcsők optimális méretezése egyaránt szavatolja a vevői igények maximális kiszolgálását kimagasló üzembiztonság és üzemi hatékonyság mellett