Kedves Látogató!
Tájékoztatjuk, hogy a legrand.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységünk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez. Kérjük, vegye figyelembe, hogy amennyiben nem fogadja el, úgy a weboldal egyes funkciói nem lesznek használhatók.
Bővebben
Elfogadom
Nem fogadom el

Rólunk

Vezérigazgatói köszöntő!

 

Szeretettel és tisztelettel üdvözlöm Önt magam és munkatársaim nevében a Legrand honlapján, ahol naprakész információkat talál a közel 100 éves múltú vállalatunkról.

Tradíció és innováció … Kontakta, Kontavill, Legrand… a kezdetek és napjaink. Büszkék vagyunk arra, hogy 1918 óta vagyunk jelen a magyar piacon -1992 óta a Legrand Csoport tagjaként-, azóta igyekszünk megrendelőink számára a lehető legmagasabb minőségű termékeket gyártani és forgalmazni. Célunk hosszú távú, megbízható üzleti kapcsolatok kiépítése.

A Legrand Zrt. eredményei alapján meghatározó szerepet tölt be a hazai villamossági termékek piacán. Az erőteljes innovációra épülő fejlesztéseknek és gyártásnak köszönhetően nevünk összekapcsolódik a megbízhatósággal és minőséggel.

Működésünk során fókuszban tartjuk a dolgozóink egészségét, környezetünk védelmét és a fenntarthatóságot egyaránt. A Legrand az épületek villamos- és digitális adatátviteli infrastruktúráinak szakértőjeként a partnerei biztonságát és kényelmét szolgálja. A hagyományos termékeken felül kiemelt figyelmet fordít az IoT (a dolgok internete –úgymint okos otthonok, smart-home-) intelligens megoldások további fejlesztésére és az energiahatékonyságot célzó megoldásokra.

Forduljanak bizalommal hozzánk!

 

Karolyi_Laszlo

 

 

Károlyi László

vezérigazgató

Legrand Zrt.

 

 

 

 

 

 

Böngésszen további híreink között