Rólunk

Szeretettel és tisztelettel üdvözlöm Önt magam és munkatársaim nevében a Legrand megújult honlapján, ahol naprakész információkat talál a közel 100 éves múltú vállalatunkról!

Tradíció és innováció… Kontakta, Kontavill, Legrand… - a kezdetek és napjaink. Büszkék vagyunk arra, hogy 1918 óta vagyunk jelen a magyar piacon – 1992 óta a Legrand Csoport tagjaként –, azóta igyekszünk megrendelőink számára a lehető legmagasabb minőségű termékeket gyártani és forgalmazni. Célunk hosszú távú, megbízható üzleti kapcsolatok kiépítése.

A Legrand Zrt. eredményei alapján meghatározó szerepet tölt be a hazai villamossági termékek piacán. Az erőteljes innovációra épülő fejlesztéseknek és gyártásnak köszönhetően nevünk összekapcsolódik a megbízhatósággal és a minőséggel.

Működésünk során fókuszban tartjuk a dolgozóink egészségét, környezetünk védelmét és a fenntarthatóságot egyaránt. A Legrand az épületek villamos- és digitális adatátviteli infrastruktúrájának szakértőjeként kiemelt figyelmet fordít az IOT (a dolgok internete, úgy is mint smart home vagy okos otthon) intelligens megoldások további fejlesztésére.

Forduljanak hozzánk bizalommal!

 

Károlyi László

vezérigazgató

Legrand Zrt.