Kedves Látogató!
Tájékoztatjuk, hogy a legrand.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységünk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez. Kérjük, vegye figyelembe, hogy amennyiben nem fogadja el, úgy a weboldal egyes funkciói nem lesznek használhatók.
Bővebben
Elfogadom
Nem fogadom el

Rackszekrények

Rackszekrények széles választéka (fali, hálózati, szerver, adatbanki, kültéri, ipari) Egyszerűbb és összetettebb strukturált hálózati rendszerek kialakításához

Fali rackek

 

Evoline 19”

120-ban nyitható biztonsági üvegajtóval szerelt, szegecselt, világos szürke színű rack szekrények széles választéka 4RU és 20 RU között. Hagyományos egyrészes, levehető hátlapos kialakítások 450 és 600 mm mélységben. A kisebbik mélységű változatok hátsó résszel egészíthetők ki, így kétrészessé alakíthatók. Két darab, mélységben állítható 19” profilsínnel szerelve, amelyek további profilsínekkel kiegészíthetők a négypontos rögzítés érdekében. Az optimális levegőáramlás miatt a tetőszerkezet előre perforált, amely kiegészíthető termosztáttal szerelt 2 ventilátoros panellel, amely nem csökkenti a szerkény rack kapacitását. A kínálat tartalmaz külön rendelhető üvegajtót (az esetleges törések miatt) illetve tömör fém ajtót. Noha a kínálat alapvetően fali szekrényeket tartalmaz, ettől függetlenül mindegyik felszerelhető magasságban állítható talpkészlettel vagy kerék készlettel, így álló rackként is alkalmazható

 

Linkeo 19”

Megfordítható biztonsági üvegajtóval szerelt, antracit színű fali rack szerkények széles választéka 6RU és 21RU között. 19” változatokból létezik szegecselt, fix oldallapos, valamint kulccsal rögzített levehető oldallapos kialakítás. Az egyrészes változatok két mélységben érhetőek el: 450 és 600 mm, míg a kinyitható hátsó résszel szerelt, kétrészes kialakítások mélysége 610 mm. A teljes szortiment tartalmaz kefés kábelbevezetőt. Két darab, mélységben állítható 19” profilsínnel szerelve, amelyek további profilsínekkel kiegészíthetők a négypontos rögzítés érdekében. Az optimális levegőáramlás miatt a tetőszerkezet előre perforált, amely kiegészíthető termosztáttal szerelt 2 ventilátoros panellel, amely nem csökkenti a szerkény rack kapacitását. A kétrészes változatok felszerelhetők kerékkészlettel, így álló rackként is használhatók.

 

Linkeo 10”

Megfordítható biztonsági üvegajtóval szerelt, antracit színű rack fali rack szerkény csökkentett szélességgel. Előre kikönnyített/kitörhető kábelbevetető nyílások a szekrény tetején, alján és hátulján (3x 197x50mm). 1 darab kefés elemmel szállítva a kitörhető kábelbevezető nyíláshoz. Perforált szellőző rések a tetőn a természetes szellőzés érdekében. A szekrényhez külön rendelhető 10” szélességű 6 vagy 12 portos RJ45 patch panel, készüléktartó tálca és alumínium vázas elosztósor.

 

Linkeo lapos változat

Folyosókra vagy nagyon kis mélységet igénylő helyekre alkalmazható 19" széles 3+1 RU kapacitású rack. Zárral szerelt, levehető előlappal ellátva a könnyű hozzáférés érdekében. Geometriai méretei teljesen egyedi felhasználást tesznek lehetővé, magasság: 569mm, szélesség: 538 mm, mélység: 158,1mm. A rack tetején kefés kábelbevezető biztosítja a kábelek szakszerű bevezetését. A szekrény ventilátorral is felszerelhető az optimális levegőáramlás megvalósítása érdekében.

 

Hálózati rackek

Evoline álló rack szerkények

Biztonsági üveg, perforált fém vagy tömör fém ajtóval szerelt, szürke színű álló rack szekrények kifejezetten LAN hálózatokhoz. A mellső és hátsó ajtók egyedileg konfigurálhatók, így egyaránt rendelhető hagyományos hálózati rack üvegajtóval és tömör hátlappal; perforált szimpla és perforált dupla ajtós vagy akár tömör fém ajtóval szerelt kivitelben. A szekrények természetesen különböző magasságban (22 és 47 RU között), szélességben (600 és 800 mm) és mélységben (600, 800 és 1000 mm) rendelhetők. Minden méretű változat négy darab, mélységben állítható 19" profilsínnel szállítva, amelyek jól látható U számozással vannak ellátva lentről és fentről számolva egyaránt.

2 darab kulccsal szállítva (kidönthető/levehető oldallapokhoz és hátlaphoz valamint az ajtóhoz is használható kulcsok). A rackek kefés kábelbevezetővel vannak ellátva alul és felül egyaránt. Magasságban állítható M10 talpakkal szállítva, amelyekkel kiegyenlíthető a padló egyenletlensége. Természetesen a talpak leszerelhetők illetve kerek készletre is kicserélhető. Perforált szellőző rések a tetőn a természetes szellőzés megvalósítására továbbá a rack kapacitást nem igénylő 2, 4 vagy akár 6 ventilátorral szerelt panel fogadása érdekében. Minden szekrény összeszerelt állapotban kerül kiszállításra, de a kötések bonthatók, így a rackek bármikor szétszerelhetőek. Statikus teherbírás: 1000 kg. Kábelezési kiegészítők és csere alkatrészek szintén elérhetőek a kínálatban.

 

Linkeo álló rack szerkények

Megfordítható, biztonsági üvegajtóval szerelt, antracit színű, álló rack szekrények kifejezetten LAN hálózatokhoz. 2 darab kulccsal szállítva (levehető oldallapokhoz, hátlaphoz és ajtóhoz is használható kulcsok) Két darab, mélységben állítható 19" profilsínnel szállítva, amelyek jól látható U számozással vannak ellátva lentről és fentről számolva egyaránt. További két 19" profilsínnel felszerelhető. Statikus teherbírás: 400 kg. Kábelezési kiegészítők és csere alkatrészek szintén elérhetőek a kínálatban.

 

Szerver rackek

 

1500 kg terhelhetőségű Cloudmax rack szekrények különböző mértékben perforált ajtókkal, 1000 és 1200 mm mélységű kialakítóban rendelhetők. A kínálat 32 és 47 RU közötti magasságú egységeket tartalmaz, amelyek ideális megoldást nyújtanak nagyszámú szerverek elhelyezésére legyen szó szabadon álló vagy sorolt kialakítású szerkényekről. A szekrény alaptartozéka a dőlésgátló készlet valamint a nagy teherbírású talpak és kerék készlet. A Cloudmax rendszer nagyszámú kábelezési kiegészítő termékeket tartalmaz (pl tüskés patch rendezők és a függőleges kábelvezető tálca) így hálózati rackként is alkalmazható.

Adatbanki rackek

1500 kg terhelhetőségű Linkeo DC rackeket kifejezetten hideg- vagy melegfolyosó rendszer kialakítása esetén érdemes alkalmazni. A rendszer rack 1000 és 1200 mm mélységű, 42 vagy 47 RU magas vázakat; külön rendelhető, 80%-ban perforált, szimpla vagy dupla ajtókat; kábelezési és rögzítési kiegészítőket, valamint a lezáráshoz szükséges paneleket és ajtókat tartalmazza.

 

Kültéri rackek

Falra / oszlopra szerelhető és szabadon álló, vandálbiztos, szürke színű, kültéri Guardian rack szekrények. Szimpla és dupla változatok egyaránt a kínálatban. Dupla falú változatok megnövelt hőszigeteléssel garantálják a külső és belső hőmérséklet közötti optimális különbséget. Az epoxy bevonatos szekrény magasan korrózióálló, ellenáll esőnek, hónak, napsütésnek és földrengésnek. A rack szekrény monoblokk vázszerkezettől egyszerűen eltávolítható a tető modul. A passzív szellőzés továbbá szűrőkkel valósul meg a szekrény oldalán. A szekrény alján tömszelencékkel szerelt alsó kábelbevezető lap biztosítja a szakszerű és megfelelő IP védettségű kábelbevezetést. Az ajtó két ponton záródó, vandálbiztos kialakítású. Álló változatok esetén a szerkény 100 mm magas lábazattal van ellátva. Fali / oszlopra szerelt egységek esetén alaptartozék része a szerelő sínek. Minden szerkény esetén alaptartozék továbbá a két darab 19" profilsín (igény esetén további tartóprofillal felszerelhető) illetve a földelő sín. A rendszer IP 65 védelmet képes megvalósítani tető ventilátorral vagy tömör tetőlemezzel szerelt konfiguráció esetén. Mechanikus védelem: IK02. Statikus teherbírás: 450 kg. Szabvány megfelelőségek: EN 61587-1 / 6.4 IEC 60529

 

Ipari rackek

Rack profilsínnel szerelt hagyományos, univerzális szerkények a legszélsőségesebb ipari felhasználások estén. A Legrand kínálata számos kialakításban rendelkezik speciális felépítésű rack szerkényekkel, pl: üvegszállal erősített műanyag vázszerkezetű szekrény, amely IP66/IK10 védelem mellett rendkívül ellenálló az UV-nak és a nedvességnek, így kültéri felhasználásra kifejezetten alkalmazható. Ugyancsak rendelhető acél változatú szerkény, amely beltéri, ipari környezetben ellenáll a nagy erejű fizikai behatásoknak illetve a különböző savaknak és lúgoknak.

 

19” kiegészítők

A Legrand rack szerkény kínálata természetesen nagy számban tartalmaz a 19” profilsínre rögzíthető kiegészítőket úgymint: vízszintes és kétirányú gyűrűs paneleket, zárt-tüskés kábelrendező paneleket, tömör és kefés előlapokat, kettő- és négyponton rögzíthető fix készüléktartó tálcákat 50 és akár 100 kg-os terhelehetőségű változatban, kihúzható tálcákat, kihúzható fiókokat, 19” ventilátor egységeket, világító készleteket, erősáramú paneleket IP2X védettséggel. A kínálat továbbá tartalmaz kifejezetten gyengeáramú kábelek rögzítéséhez használható műanyag és texil kötegelőket is.