Kedves Látogató!
Tájékoztatjuk, hogy a legrand.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységünk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez. Kérjük, vegye figyelembe, hogy amennyiben nem fogadja el, úgy a weboldal egyes funkciói nem lesznek használhatók.
Bővebben
Elfogadom
Nem fogadom el

Visszaélés bejelentés

VISSZAÉLÉS-BEJELENTŐ RENDSZER (webes megjelenés)

 

A panaszokról, a közérdekű bejelentésekről, valamint a visszaélések bejelentésével összefüggő szabályokról szóló 2023. évi XXV. törvény II. Fejezete szerinti, valamint a Legrand Csoport Üzleti Magatartási Kódexében és Etikai Kódexében foglalt Megfelelőségi és Etikai irányelveinek, valamint a hatályos magyar és európai uniós jogszabályok megsértésével kapcsolatos visszaélések magyar nyelvű bejelentésére Társaságunk visszaélés-bejelentési rendszert működtet.

Bejelentését megteheti az alábbi form kitöltésével, a Társaság bejelentes.hu@legrand.com e-mail címén, vagy a Társaság bejelentő-védelmi biztosainál a Társaság 6600 Szentes, Ipartelepi út 14. sz. alatti székhelyén.

 

Bejelentő-védelmi biztosok:

 

Katona Szilvia HR Igazgató s.k.

6600 Szentes, Ipartelepi út 14.

(well-being, foglalkoztatással kapcsolatos jogszabályok betartása – zaklatás, gyermekmunka, kényszermunka, egyesülései és szakszervezeti jog megsértése, tisztességes munkakörülmények, diszkrimináció, LMBTQ+, munkahelyi egészségvédelem)

 

Ludányiné Ternai Szilvia senior HR munkatárs és rehabilitációs mentor s.k.

6600 Szentes, Ipartelepi út 14.

(esélyegyenlőség)

 

Fajkuszné Olajos Anikó EHS és infrastruktúra vez. s.k.

6600 Szentes, Ipartelepi út 14.

(környezetvédelem és munkabiztonság)

 

Tóth Balázs gazdasági igazgató s.k. 6600 Szentes, Ipartelepi út 14.

(compliance – üzleti etika, csalás, versenyjogi szabályozás, korrupció és befolyással üzérkedés, pénzmosás, és az ezekre vonatkozó jogszabályok be nem tartása)

 

Az egyes témák felelőseivel kapcsolatos bejelentéseket Károlyi László vezérigazgatónál lehet megtenni, elektronikus úton a laszlo.karolyi@legrand.com címen vagy postai úton a 6600 Szentes, Ipartelepi út 14. címen.