Kedves Látogató!
Tájékoztatjuk, hogy a legrand.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységünk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez. Kérjük, vegye figyelembe, hogy amennyiben nem fogadja el, úgy a weboldal egyes funkciói nem lesznek használhatók.
Bővebben
Elfogadom
Nem fogadom el

Vállalati kultúránk

Felelős vállalatként kiemelt fontosságot tulajdonítunk az emberi jogok tiszteletben tartásának, melyet Etikai Kódexünkben rögzítettünk. Célunk, hogy olyan légkört teremtsünk környezetünk és magunk számára, melyre a mások tisztelete, a nyíltság, az etikus viselkedés és a bizalom a jellemző.

 

ÉRTÉKRENDÜNK

Értékrendünket a vállalati működés során, évről évre építettük fel, és a jelenlegi vállalati kultúránk alapköveinek tekintjük őket. Szervezeten belül vállalatvezetési elveinkben, szervezeten kívül pedig partnereinkkel folytatott üzleti kapcsolatainkon keresztül juttatjuk érvényre azokat.

  1. ETIKUS VISELKEDÉS
  2. ERŐFORRÁSAINK OPTIMÁLIS ÉS HATÉKONY KIHASZNÁLÁSA
  3. VEVŐKÖZPONTÚSÁG
  4. INNOVÁCIÓ

Ezen négy alapérték határozza meg identitásunkat, melyek elengedhetetlenek egy hosszú távú nyereséges fejlődéshez.

 

SOKSZÍNŰSÉGI KARTA

A sokszínűségi karta aláírásával megerősítettük azt, hogy tiszteletben tartjuk az egyenlő bánásmódot, és konkrét lépéseket teszünk a sokszínű szervezeti kultúra létrehozása érdekében.