Kedves Látogató!
Tájékoztatjuk, hogy a legrand.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységünk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez. Kérjük, vegye figyelembe, hogy amennyiben nem fogadja el, úgy a weboldal egyes funkciói nem lesznek használhatók.
Bővebben
Elfogadom
Nem fogadom el

Környezetvédelem

Környezetvédelmi eljárásunk alapja a kockázat megelőzése és kezelése, valamint a szabályozásoknak, követelményeknek való megfelelőség. A Legrand a környezet iránt érzett felelősségét a Környezetvédelmi Kódexben foglalt irányelvekben fogalmazta meg a Fenntartható Fejlődés stratégiájának megfelelően.

KÖRNYEZETIRÁNYÍTÁSI RENDSZEREK MŰKÖDTETÉSE

2000 óta működtetünk ISO 14001 szabvány szerint tanúsított környezetirányítási rendszert.

KÖRNYEZETTUDATOS GONDOLKODÁS A TERMÉKEK, ELEKTROMOS RENDSZEREK FEJLESZTÉSÉTŐL KEZDVE

A Legrand Zrt. nagy hangsúlyt fektet a környezeti erőforrások használatának, ill. a környezet terhelésének minimalizálására. Termékeink fejlesztésénél már a tervezési fázisban figyelünk arra, hogy – ahol lehet – minimalizáljuk az anyagfelhasználást, csökkentve ezáltal bolygónk ásványkincseinek kihasználását. Egyúttal életciklus elemzéssel (LCA) már a tervezés során felmérjük a termékek majdani, akár évekkel/évtizedekkel későbbi „ártalmatlanításának” hatásait.

A szelektív hulladékgyűjtést teljeskörűen megvalósítottuk, mind a veszélyes, mind a nem-veszélyes hulladékok tekintetében. Kiemelten kezeljük a hulladékok újrahasznosítását. A gyártási/technológiai hulladékok több mint 99%-a újrahasznosításra kerül.

 

VEVŐINK SEGÍTÉSE, HOGY A LEGJOBB MEGOLDÁSOKAT VÁLASSZÁK

ENERGIATAKARÉKOS MEGOLDÁSOK AJÁNLÁSA A VEVŐINKNEK

 

Zöld projekt

Célja, hogy környezetünket évről évre szebbé tegyük. Egy évben 2 alkalommal szervezzük meg ezt az akciónkat.

 

 

Galéria

  • Környezetvédelem