Kedves Látogató!
Tájékoztatjuk, hogy a legrand.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységünk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez. Kérjük, vegye figyelembe, hogy amennyiben nem fogadja el, úgy a weboldal egyes funkciói nem lesznek használhatók.
Bővebben
Elfogadom
Nem fogadom el

Leonardo gyakornoki program

 

 

Középiskolásoknak :

Várjuk szakmunkás tanulók jelentkezését, akik szeretnének duális képzésben a Legrand Zrt-nél tanulni Szentesen. Elsősorban szerszámkészítőknek, gépi forgácsolóknak, villanyszerelőknek, mechatronikus karbantartóknak tudunk lehetőséget biztosítani. A diákjaink sokéves tapasztalattal rendelkező kollégák mellett gyakorlatorientált képzések során sajátíthatják el a fenti szakmák ismereteit.

 

 

Skills Hungary

Legrand Zrt. évek óta kizárólagos szponzora a SkillsHungary a EuroSkills és a WorldSkills  villanyszerelő versenynek. Évente 25 iskola 50-80 tanulója vesz részt a versenyen és ér el szép eredményt hazai és nemzetközi szinten egyaránt.

Felsőoktatási intézményben tanulóknak:

Várjuk felsőoktatási intézményben tanuló diákok jelentkezését kötelező szakmai gyakorlatra és diákmunkára egyaránt, Szentesen és Budapesten.

Elsősorban villamosmérnököket és gépészmérnököket keresünk, de más területeken tanuló diákot is szívesen látunk vállalatunknál.

A diákjainknak a kötelező gyakorlat mellett segítséget tudunk nyújtani szakdolgozatuk elkészítésében is.