Kedves Látogató!
Tájékoztatjuk, hogy a legrand.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységünk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez. Kérjük, vegye figyelembe, hogy amennyiben nem fogadja el, úgy a weboldal egyes funkciói nem lesznek használhatók.
Bővebben
Elfogadom
Nem fogadom el

Munkavállaló

 

NAPRAFORGÓ MUNKAVÁLLALÓI EGÉSZSÉGMEGŐRZŐ PROGRAM

Minden munkatársra kiterjedő orvosi szűrővizsgálat és biztosítás

Egészségnapok, tematikusnapok szervezése

Gyógytorna és aerobik

Életmód tanácsadás

Véradás a vállalatnál évi 3 alkalommal

 

 

ERKÖLCSI ELISMERÉSI RENDSZER

DÍJAZZUK A LEGRAND MUNKAVÁLLALÓI HŰSÉGET!

Véradóink jutalmazása

Negyedéves és éves elismerések

CAFETERIA RENDSZER

LEGRAND SPORTEGYESÜLET

A Legrand Sportegyesület célja, hogy segítsen a Legrand munkavállalóinak a szabadidő tartalmas eltöltésében, a mozgásigénnyel járó szervezett sporttevékenységek biztosításával elősegítse a munkavállalók egészséges életmódra nevelését, a fizikai erőnlét megőrzését.

Ennek érdekében az Egyesületünk különböző módon biztosít rendszeres és időközi sportolási tevékenységet.

 

A Sportegyesületben négy szakosztály működik:

  • Horgász szakosztály
  • Honismereti és Természetjáró Szakosztály
  • Tömegsport Szakosztály
  • Labdarúgó Szakosztály

 

A Legrand Zrt. szentesi telephelyén csocsó-, ping-pong-, darts-, és lövész-, versenyeket szervezünk, mindemellett tavasztól őszig a focipályát, a kosárlabda pályát és a teniszpályáját is tudják használni a labda szerelmesei.

Hozzájárulunk a sporttagok futóversenyeken való részvételéhez, az úszni, kondizni vágyóknak támogatást biztosítunk a havi bérlet megvásárlásakor és segítjük a spinningelő, illetve fallabdázó kedvű sporttagokat is.

A Horgász szakosztályunk évente több alkalommal, míg a Honismereti és Természetjáró Szakosztályunk évente két alkalommal szervez a szakosztály tevékenységéhez kapcsolódó programokat.

Folyamatosan megújulunk évről évre újabb és újabb mozgási lehetőséget biztosítunk tagjainknak, ösztönözve ezzel a Legrand Zrt. munkavállalóit a sportra, ezzel az egészséges életmód fenntarthatóságára.

Mottónk: Kapcsolj mozgásra, mert a sport ÉLET, ERŐ, EGÉSZSÉG!

Látogass el facebook oldalunkra, ahol folyamatosan frissítjük aktuális programjainkat és sportolási lehetőségeinket. https://www.facebook.com/LegrandSE/?fref=ts