Kedves Látogató!
Tájékoztatjuk, hogy a legrand.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységünk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez. Kérjük, vegye figyelembe, hogy amennyiben nem fogadja el, úgy a weboldal egyes funkciói nem lesznek használhatók.
Bővebben
Elfogadom
Nem fogadom el

Társadalom

Felelősségünk, hogy a kapcsolatrendszerünkben található partnereink is kiemelt figyelmet fordítsanak a társadalmi felelősségvállalásra. Az együttműködés alapja, hogy a lehető legjobban betartsuk az etikai szabályokat, különös tekintettel a döntéshozatali mechanizmusainkban és a beszerzési politikánkban.

A vállalati szabályzatainkban úgy, mint az Etikai Kódex, Útmutató a követendő üzleti magatartáshoz, Charta a Közösségi hálózatok egyéni használatáról, Versenykódex, Prevenciós kódex, Legrand 4 értéke valamint az egyes irányelvekben, szabályzatokban foglaltak betartása minden munkavállaló kötelessége.

Mások is elismernek bennünket

Két kerékkel egészségesebb/öko poli

Az Európai mobilitás hetében az autómentes naphoz kapcsolódóan minden páratlan évben több, mint 3000 fővel Két kerékkel egészségesebb, míg minden páros évben közel 500 fővel Öko-suli rendezvényt szervezünk. Kiemelt célunk, hogy megtanítsuk az általános és középiskolás gyerekeket a környezettudatosságra, az egészséges életmódra és az energiahatékony szemléletmódra.

Galéria

  • Öko poli