Kedves Látogató!
Tájékoztatjuk, hogy a legrand.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységünk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez. Kérjük, vegye figyelembe, hogy amennyiben nem fogadja el, úgy a weboldal egyes funkciói nem lesznek használhatók.
Bővebben
Elfogadom
Nem fogadom el
TRIMOD HE

TRIMOD HE

Moduláris CPA architektúrájú, egyfázisú teljesítménymodulok felépülő, fázisonkénti redundanciára képes szünetmentes áramforrás kínálat 60 kVA teljesítményig. Egyedülálló módon a Trimod HE készülékek fázisbemenet és kimenet szempontjából konfigurálhatóak, így egyetlen készülék képes négy különböző fáziskonfiguráció kialakítására: 1/1, 3/3, 3/1, 1/3. Ezen tulajdonsága miatt a TRIMOD HE nem csak szünetmentesítésre, de speciális esetekben fázisok számának változtatására is képes: pl egyfázisú rendszerből háromfázisú rendszert képez. A teljes kínálat ugyanakkor maximális teljesítménytényezővel (cos phi = 1 azaz W=VA) illetve kiemelkedő hatékonyságú működésével egyedi megoldást kínál a piacon.

ÁLTALÁNOS JELLEMZŐK

ÁLTALÁNOS JELLEMZŐK

 

 

 

 

online, kettős konverziós szünetmentes áramforrás, amely 10 és 80 kW közötti képes fázisonkénti rendundancia kialakítására.

Trimod HE szünetmentesek kritikus üzemű egyfázisú IT készülékek és a működtetéseik szükséges eszközök (pl: klímák) védelmére nyújt ideális megoldást nagyfokú aszimmetria esetén is.  Kifejezetten ajánlott informatikai / szerver termek komplett szünetmentesítésére irodai, pénzügyi, oktatási, egészségügyi és ipari környezetben egyaránt.

 

TRIMOD HE
TRIMOD HE
TRIMOD HE
TRIMOD HE
TRIMOD HE
TRIMOD HE
TRIMOD HE
TRIMOD HE

TERMÉKELŐNYÖK

 

 

 • 3Ph bemenet és 3Ph kimenetű egységek
 • 10 - 80 kW kimeneti teljesítmény
 • Hot swap, egyfázisú modulokból felépülő moduláris szünetmentes áramforrás, fázisonkénti statikus bypassal.
 • UPS szekrényen belüli N+X redundancia kialakításra valamint teljesítmény bővítésre képes
 • Teljes 3L IGBT technológia, amely garantálja a maximális bementi és kimeneti teljesítmény tényezőt (PFin=0,99 PFout=1)
 • Magas hatékonyság (online akár 96%, eco akár 99%)
 • Beépített visszatáplálás védelem
 • Magas kimeneti aszimmetria tűrő képesség
 • Független áramkörről történő egyenirányító és bypass megtáplálás
 • Smart-Charge technológiás, hő kompenzált töltés
 • Opcionális kommunikációs interfészek: WEB/SNMP, Modbus over RS485, USB

 

MÓDOSÍTHATÓ FÁZISKONFIGURÁCIÓK

 

Belső kábelezés és kijelzőn történő beállítások változtatásával a szünetmentes áramforrás bemeneti és kimeneti fáziskonfigurációi megváltoztathatók az alábbiakra: 3:3, 3:1, 1:1, 1:3

 FÁZISONKÉNTI REDUNDANCIA

 

A készülék kimeneti konfigurációja beállítható három független egyfázisú rendszerre, amelyek külön túláram védelemmel és bypass körrel rendelkeznek, így az egyik fázison keletkező hiba nem lesz hatással a többire. A különböző fázisok, különböző idejű lekapcsolási sorrendje szintén megvalósítható

REDUNDÁNS ÉS HOT SWAP CSERÉLHETŐ ELEMEK

 

A Trimod HE egységek minden kritikus egysége redundáns, úgymint a vezérlő logika, a teljesítmény modulok és az akkumulátor. A kis teljesítményű hot swap teljesítménymoduloknak köszönhetően nincs szükség felesleges hálózati túlméretezésre a N+X redundancia kialakításához. A TRIMOD HE szünetmentes képes különböző akkumulátor körök redundáns kezelésére, amelyek fiókos rendszerben hot swap cserélhetők.

 

LETÖLTÉSEK

 

 

KATALÓGUSOK 

    TRIMOD HE katalógus (HUN)

    Legrand szünetmentes áramforrás szakkatalógus (HUN)

 

ADATLAPOK 

    TRIMOD HE 10 kW 

    TRIMOD HE 15/20 kW 

    TRIMOD HE 20/30 kW 

    TRIMOD HE 30 kW 

    TRIMOD HE 40 kW 

    TRIMOD HE 60 kW 

    TRIMOD HE 80 kW 

 

FELHASZNÁLÓI GÉPKÖNYVEK 

    TRIMOD HE üzemeltetési kézikönyv

    TRIMOD HE teljesítmény modul

 

SPECIFIKÁCIÓS SEGÉDLETEK 

    TRIMOD HE specifikációs lapok 

    Specifikációs segédletek
 

Forrás:
https://ups.legrand.com/en/products/keor-hp