Kedves Látogató!
Tájékoztatjuk, hogy a legrand.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységünk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez. Kérjük, vegye figyelembe, hogy amennyiben nem fogadja el, úgy a weboldal egyes funkciói nem lesznek használhatók.
Bővebben
Elfogadom
Nem fogadom el

Smart Lighting

A Valena Life és Céliane with Netatmo szerelvénycsaládot is kiegészítő, vezeték nélküli okos világítás csomagok lehetővé teszik a csatlakoztatott Smart Lighting okos izzó távoli vezérlését is. A kezdőcsomag egy Plug/Play központi egységből - mely közvetlenül egy meglévő csatlakozóaljzatba dugható -, egy vezeték nélküli kapcsolóból és egy szabályozható E27 LEDVANCE SMART+ okos izzóból áll. A kiegészítő csomagban további vezeték nélküli kapcsolók és okos izzó található, mellyel tovább bővítheti meglévő okos rendszerét.Párosítsa össze az eszközöket egymással az ingyenesen letölthető Home + Control alkalmazásban és csatlakoztassa a központi egységet az otthoni Wi-Fi hálózatára.

Smart lighting - okos világítás

Smart lighting - okos világítás

 

A Valena Life és Céliane with Netatmo szerelvénycsaládot is kiegészítő, vezeték nélküli okos világítás csomagok lehetővé teszik a csatlakoztatott okos izzó távoli vezérlését is. 

A kezdőcsomag egy Plug/Play központi egységből - mely közvetlenül egy meglévő csatlakozóaljzatba dugható -, egy vezeték nélküli kapcsolóból és egy szabályozható E27 LEDVANCE SMART+ okos izzóból áll. A kiegészítő csomagban további vezeték nélküli kapcsolók és okos izzó található, mellyel tovább bővítheti meglévő okos rendszerét.

Párosítsa össze az eszközöket egymással az ingyenesen letölthető Home + Control alkalmazásban és csatlakoztassa a központi egységet az otthoni Wi-Fi hálózatára.

 

Kezdőcsomagok

 

 

Legrand Smart lighting okos világítás kezdőcsomag - Valena Life with Netatmo vezeték nélküli kapcsoló, fehér + klasszikus Ledvance SMART+ E27 izzó + központi egység (kat. szám: 199306)

 

Legrand Smart lighting okos világítás kezdőcsomag - Céliane with Netatmo vezeték nélküli kapcsoló, titánium + klasszikus Ledvance SMART+ E27 izzó + központi egység (kat. szám: 199110)

 

Kiegészítő csomagok

 

 

Legrand Smart lighting okos világítás kiegészítő csomag - Valena Life with Netatmo vezeték nélküli kapcsoló, fehér (2 db) + klasszikus Ledvance SMART+ E27 izzó (kat. szám: 199320)

 

Legrand Smart lighting okos világítás kiegészítő csomag - Valena Life with Netatmo vezeték nélküli kapcsoló, fehér (2 db) + vintage Ledvance SMART+ E27 izzó (kat. szám: 199322)

 

Legrand Smart lighting okos világítás kiegészítő csomag - Céliane with Netatmo vezeték nélküli kapcsoló, titánium (2 db) + klasszikus Ledvance SMART+ E27 izzó (kat. szám: 199131)

 

Legrand Smart lighting okos világítás kiegészítő csomag - Céliane with Netatmo vezeték nélküli kapcsoló, titánium (2 db) + vintage Ledvance SMART+ E27 izzó (kat. szám: 199133)

 

Ismerje meg teljes kínálatunkat a lap alján megtalálható és PDF formátumban letölthető prospektusból!

 

Telepítés

 

 

Főbb termék jellemzők

A Plug/Play központi egység megkönnyíti az összes with Netatmo termék és Zigbee 3.0 rádiós kommunikációt használó világítás csatlakoztatását.
Bedugható egy, már meglévő csatlakozóaljzatba, és egyszerűen felcsatlakozik az otthoni internetes Wi-Fi hálózatra.
Elegáns és ergonomikus kialakítása tökéletesen illeszkedik otthonába (WiFi 2,4 GHz 802.11 b/g/n).
A vezeték nélküli kapcsoló lehetővé teszi a Netatmo és Zigbee 3.0 világítással csatlakoztatott termékek egyszerű és gyors vezérlését a Home + Control alkalmazáson keresztül. A kiegészítő csomagok az otthonában esetlegesen már meglévő Legrand with Netatmo központi egységekkel is összekapcsolhatóak, vezérelhetőek. Új eszközként (egy intelligens kapcsolóhoz hasonlóan) hozzátanítható a szett összes egysége a meglévő Home + Control alkamazáson keresztül az otthonunkhoz.

A vezeték nélküli kapcsolót cserélhető elemmel szállítjuk (max. 8 év élettartam).
LED funkció jelzi az alacsony töltöttségi szintet.
A Ledvance SMART+ E27 Zigbee 3.0 szabályozható intelligens izzó vezérelhető a vezeték nélküli kapcsolóval, a Home + Control App alkalmazással vagy hangvezérléssel is.

Szerelje be egy lámpatestbe és társítsa a vezeték nélküli kapcsolóhoz az okostelefon Home + Control alkalmazásán keresztül. Ez a csomag tovább bővíthető Valena Life with Netatmo kiegészítő csomaggal.

Szabja személyre okos otthon világítását, és élvezze a funkciók intuitív konfigurációját.

A rendszer könnyen és gyorsan telepíthető, lehetővé téve a világítás vezérlését a mellékelt vezeték nélküli kapcsolóval, a Home + Control App alkalmazással vagy a hangasszisztenseknek köszönhetően hangutasításokkal.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Letölthető dokumentumok