Kedves Látogató!
Tájékoztatjuk, hogy a legrand.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységünk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez. Kérjük, vegye figyelembe, hogy amennyiben nem fogadja el, úgy a weboldal egyes funkciói nem lesznek használhatók.
Bővebben
Elfogadom
Nem fogadom el
CX3 Netatmo - moduláris okosotthon megoldások

CX3 Netatmo - moduláris okosotthon megoldások

Lépjen szintet és használja ki az okosotthonok adta kényelmet és biztonságot a Legrand intelligens moduláris eszközeinek és a Home + Control applikációnak köszönhetően. A Legrand segítségével növelheti otthona energiahatékonyságát, ezáltal csökkentheti költségeit, elérve egy optimális energiaszintet, amely fenntartható. Mindez lehetséges a Legrand segítségével! Fogyasztásmérő, világításvezérlés, nagy energiafogyasztású készülékek optimalizálása? Szabályozza otthona energiafogyasztását, és vezérelje okostelefonról otthona eszközeit, készülékeit!

Moduláris okosotthon megoldások

CX3 NETATMO

Lépjen szintet és használja ki az okosotthonok adta kényelmet és biztonságot a Legrand intelligens moduláris eszközeinek és a Legrand Home + Control applikációnak köszönhetően.

Az új intelligens megoldás moduláris központi egységből (gateway), intelligens impulzus relékből, kontaktorokból és fogyasztásmérő készülékekből épül fel. A CX3 Netatmo kínálata lehetővé teszi az intelligens moduláris rendszer létrehozását, ezáltal okostelefonról is vezérelhetők az otthoni elektromos eszközök és világítási körök. A rendszer kompatibilis a Legrand intelligens szerelvény családjaival is (Valena Life / Allure Netatmo, Céliane Netatmo), illetve a Smarther Netatmo okostermosztáttal és a legnépszerűbb hangvezérlő asszisztensekkel egyaránt.


A CX3 Netatmo termékcsalád

CX3 Netatmo
Központi egység
Kat.szám: 4 121 81
CX3 Netatmo
Fogyasztásmérő
Kat.szám: 4 120 15
CX3 Netatmo
20AX - Intelligens
kontaktor
Kat.szám: 4 121 71
CX3 Netatmo
16AX - Impulzus relé
Kat.szám: 4 121 70
CX3 Netatmo
Kezdő szett
Kat.szám: 4 121 91

 

 

A rendszer felépítése

A moduláris okosotthon rendszer működési elve

CX3 Netatmo központi egység (Gateway module)

A moduláris intelligens rendszer létrehozásához az első lépés a CX3 Netatmo központi egység telepítése és beüzemelése a Legrand Home + Control applikációval

Elengedhetetlen minden új telepítéshez. Interfészként működik a router és az intelligens vezetékes termékek között (2,4 GHz-es kommunikációs protokoll). Kétféle változat létezik: kalapsínre szerelhető moduláris változat vagy intelligens csatlakozó aljzattal szerelt szerelvény változat. Működését tekintve megegyezik a Valena Life/Allure Netatmo vagy Céliane Netatmo termékcsalád "Kezdő csomag"-ban található központi egységgel. Kompatibilis az összes Valena Life/Allure Netatmo és Céline Netatmo termékcsaládba tartozó vezetékes és vezeték nélküli termékkel. Egy darab központi egység (moduláris vagy szerelvény változat) elegendő egy intelligens rendszer létrehozásához.

 

CX3 Netatmo fogyasztásmérő modul

A fogyasztásmérő modul segítségével elérhető funkciók:

Otthona pillanatnyi fogyasztásának felügyelete.
Az intelligens fogyasztásmérő modullal csatlakozó aljzatok, hűtés/fűtés, stb., fogyasztási adatokat nyerhet ki, a teljes lakóhely, vagy egy adott kör fogyasztásának lekérdezésével, napi / heti / havi bontásban.
A rendszer értesítést küldhet, ha elérte a beállított pillanatnyi teljesítményküszöböt, ha a mérőmodul az alábbi üzemmódban fut: "teljes fogyasztás nyomon követése"
További fogyasztásmérő modulok telepítésével több áramkör adatait lehet lekérdezni, ezáltal részletesebben felügyelheti otthona energiafogyasztását. 1 db csatlakoztatható, zárt áram-váltó tekerccsel csomagolva - 80 A max.

CX3 Netatmo fogyasztásmérő modul telepítéséhez szükséges egy központi egység beszerelése és beüzemelése: Legrand "with Netatmo" Kezdő csomag (Intelligens csatlakozó aljzattal + főkapcsolóval) VAGY Moduláris központi egység

 

 

CX3 Netatmo intelligens impulzus relé

Az intelligens impulzus relé segítségével elérhető funkciók:

Világításvezérlés nyomókapcsolókkal lokálisan, vagy vezeték nélküli kapcsolókkal távolról ( pl. folyosó vagy lépcsőház világítás)
Kombinálható vezérlés nyomókapcsolóval és Valena Life/Allure Netatmo, Céliane Netatmo vezeték nélküli kapcsolóval
Maximális terhelés:
- 3840 W izzó és halogén fényforrás
- 650 W LED és kompakt fénycső
- 3000 VA ferromágneses és elektronikus transzformátorú fényforrások
Ütemtervekkel és szcenáriókkal személyre szabható világításvezérlés alakítható ki
Világítás energiafogyasztásának felügyelete a Legrand Home + Control applikációban
Hangutasításokkal is vezérelheti otthonában a világítást

CX3 Netatmo  intelligens impulzus relé telepítéséhez szükséges egy központi egység beszerelése és beüzemelése: Legrand "with Netatmo" Kezdő csomag (Intelligens csatlakozó aljzattal + főkapcsolóval) VAGY Moduláris központi egység

 

 

CX3 Netatmo intelligens kontaktor

Az intelligens kontaktor segítségével elérhető funkciók:

Nagy energiafogyasztású készülékek (elektromos vízmelegítő, medence-szivattyú, elektromos fűtés, elektromos jármű töltőaljzat, stb.) vezérlése és felügyelete lokálisan vagy otthonától távol is.
A moduláris kontaktorok személyre szabható ütemtervekkel és szcenáriókkal is működtethetők
A Legrand Home + Control applikációban felügyelheti az egyes áramkörök fogyasztását is.
Választható üzemmódok:
- Hagyományos KI/BE kapcsolás
- Automatikus (csúcsidőn belüli/kívüli) kapcsolás
Hangutasításokkal is vezérelhető a legnépszerűbb hangvezérlő asszisztenseken keresztül

CX3 Netatmo intelligens kontaktor telepítéséhez szükséges egy központi egység beszerelése és beüzemelése: Legrand "with Netatmo" Kezdő csomag (Intelligens csatlakozó aljzattal + főkapcsolóval) VAGY Moduláris központi egység

 

 

Home + Control App

A Legrand Home + Control App és a CX3 Netatmo rendszer 

OKOSTELEFONRÓL VEZÉRELHETŐ INTELLIGENS OTTHON MEGOLDÁSOK

A Legrand Home + Control applikáción keresztül vezérelheti és felügyelheti a CX3 Netatmo intelligens moduláris eszközöket

Az alkalmazás segítségével távolról vezérelheti a világítást, a fűtést, a redőnyöket és egyéb elektromos készülékeket. Az applikáció a legnépszerűbb hangvezérlő asszisztensekkel is kompatibilis. Testre szabható ütemtervekkel és forgatókönyvekkel még kényelmesebbé és hatékonyabbá teheti az intelligens eszközök működését.

A Legrand Home + Control alkalmazásban a CX3 Netatmo eszközökön kívül, az otthonában található intelligens kapcsolókat, redőnykapcsolókat, csatlakozó aljzatokat, termosztátokat és radiátor szelepeket is tudja vezérelni, melyek a Valena Life/Allure Netatmo és Céliane Netatmo  termékcsaládba tartoznak

 

 

Kalapsínre szerelhető intelligens megoldás

Bővítési lehetőség: Green'UP járműtöltő

 

Letölthető dokumentumok és további információk