Kedves Látogató!
Tájékoztatjuk, hogy a legrand.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységünk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez. Kérjük, vegye figyelembe, hogy amennyiben nem fogadja el, úgy a weboldal egyes funkciói nem lesznek használhatók.
Bővebben
Elfogadom
Nem fogadom el
CX3 Netatmo - moduláris okosotthon megoldások

CX3 Netatmo - moduláris okosotthon megoldások

Lépjen szintet és használja ki az okosotthonok adta lehetőségeket, kényelmet és biztonságot a Legrand intelligens moduláris eszközeinek és a Home + Control applikációnak köszönhetően. A Legrand segítségével növelheti otthona energiahatékonyságát, ezáltal csökkentheti költségeit, elérve egy optimális energiaszintet, amely fenntartható. Mindez lehetséges a Legrand segítségével! Fogyasztásmérő, világításvezérlés, vagy nagy energiafogyasztású készülékek optimalizálása? Szabályozza otthona energiafogyasztását hosszútávon, és vezérelje okostelefonról otthona eszközeit, készülékeit!

Moduláris okosotthon megoldások

CX3 NETATMO

Lépjen szintet: használja ki az okosotthonok adta kényelmet és biztonságot a Legrand intelligens moduláris eszközeinek és a Legrand Home + Control applikációnak köszönhetően.

Az új intelligens megoldás moduláris központi egységből (gateway), intelligens impulzus relékből, kontaktorokból és fogyasztásmérő készülékekből épül fel. A CX3 Netatmo kínálata lehetővé teszi az intelligens moduláris rendszer létrehozását, ezáltal okostelefonról is vezérelhetők az otthoni elektromos eszközök és világítási körök. A rendszer kompatibilis a Legrand intelligens szerelvény családjaival is (Valena Life / Allure Netatmo, Céliane Netatmo), illetve a Smarther Netatmo okostermosztáttal és a legnépszerűbb hangvezérlő asszisztensekkel egyaránt.


A CX3 Netatmo termékcsalád

CX3 Netatmo
Központi egység
Kat.szám: 4 121 81
CX3 Netatmo
Fogyasztásmérő
Kat.szám: 4 120 15
CX3 Netatmo
20AX - Intelligens
kontaktor
Kat.szám: 4 121 71
CX3 Netatmo
16AX - Impulzus relé
Kat.szám: 4 121 70
CX3 Netatmo
Kezdő szett
Kat.szám: 4 121 91

 

 

A rendszer felépítése

A moduláris okosotthon rendszer működési elve

CX3 Netatmo központi egység (Gateway module)

A moduláris intelligens rendszer létrehozásához az első lépés a CX3 Netatmo központi egység telepítése és beüzemelése a Legrand Home + Control applikációval

Elengedhetetlen minden új telepítéshez. Interfészként működik a router és az intelligens vezetékes termékek között (2,4 GHz-es kommunikációs protokoll). Kétféle változat létezik: kalapsínre szerelhető moduláris változat vagy intelligens csatlakozó aljzattal szerelt szerelvény változat. Működését tekintve megegyezik a Valena Life/Allure Netatmo vagy Céliane Netatmo termékcsalád "Kezdő csomag"-ban található központi egységgel. Kompatibilis az összes Valena Life/Allure Netatmo és Céline Netatmo termékcsaládba tartozó vezetékes és vezeték nélküli termékkel. Egy darab központi egység (moduláris vagy szerelvény változat) elegendő egy intelligens rendszer létrehozásához.

 

CX3 Netatmo fogyasztásmérő modul

A fogyasztásmérő modul segítségével elérhető funkciók:

Otthona pillanatnyi fogyasztásának felügyelete.
Az intelligens fogyasztásmérő modullal csatlakozó aljzatok, hűtés/fűtés, stb., fogyasztási adatokat nyerhet ki, a teljes lakóhely, vagy egy adott kör fogyasztásának lekérdezésével, napi / heti / havi bontásban.
A rendszer értesítést küldhet, ha elérte a beállított pillanatnyi teljesítményküszöböt, ha a mérőmodul az alábbi üzemmódban fut: "teljes fogyasztás nyomon követése"
További fogyasztásmérő modulok telepítésével több áramkör adatait lehet lekérdezni, ezáltal részletesebben felügyelheti otthona energiafogyasztását. 1 db csatlakoztatható, zárt áram-váltó tekerccsel csomagolva - 80 A max.

CX3 Netatmo fogyasztásmérő modul telepítéséhez szükséges egy központi egység beszerelése és beüzemelése: Legrand "with Netatmo" Kezdő csomag (Intelligens csatlakozó aljzattal + főkapcsolóval) VAGY Moduláris központi egység

 

 

CX3 Netatmo intelligens impulzus relé

Az intelligens impulzus relé segítségével elérhető funkciók:

Világításvezérlés nyomókapcsolókkal lokálisan, vagy vezeték nélküli kapcsolókkal távolról ( pl. folyosó vagy lépcsőház világítás)
Kombinálható vezérlés nyomókapcsolóval és Valena Life/Allure Netatmo, Céliane Netatmo vezeték nélküli kapcsolóval
Maximális terhelés:
- 3840 W izzó és halogén fényforrás
- 650 W LED és kompakt fénycső
- 3000 VA ferromágneses és elektronikus transzformátorú fényforrások
Ütemtervekkel és szcenáriókkal személyre szabható világításvezérlés alakítható ki
Világítás energiafogyasztásának felügyelete a Legrand Home + Control applikációban
Hangutasításokkal is vezérelheti otthonában a világítást

CX3 Netatmo  intelligens impulzus relé telepítéséhez szükséges egy központi egység beszerelése és beüzemelése: Legrand "with Netatmo" Kezdő csomag (Intelligens csatlakozó aljzattal + főkapcsolóval) VAGY Moduláris központi egység

 

 

CX3 Netatmo intelligens kontaktor

Az intelligens kontaktor segítségével elérhető funkciók:

Nagy energiafogyasztású készülékek (elektromos vízmelegítő, medence-szivattyú, elektromos fűtés, elektromos jármű töltőaljzat, stb.) vezérlése és felügyelete lokálisan vagy otthonától távol is.
A moduláris kontaktorok személyre szabható ütemtervekkel és szcenáriókkal is működtethetők
A Legrand Home + Control applikációban felügyelheti az egyes áramkörök fogyasztását is.
Választható üzemmódok:
- Hagyományos KI/BE kapcsolás
- Automatikus (csúcsidőn belüli/kívüli) kapcsolás
Hangutasításokkal is vezérelhető a legnépszerűbb hangvezérlő asszisztenseken keresztül

CX3 Netatmo intelligens kontaktor telepítéséhez szükséges egy központi egység beszerelése és beüzemelése: Legrand "with Netatmo" Kezdő csomag (Intelligens csatlakozó aljzattal + főkapcsolóval) VAGY Moduláris központi egység

 

 

Home + Control App

A Legrand Home + Control App és a CX3 Netatmo rendszer 

OKOSTELEFONRÓL VEZÉRELHETŐ INTELLIGENS OTTHON MEGOLDÁSOK

A Legrand Home + Control applikáción keresztül vezérelheti és felügyelheti a CX3 Netatmo intelligens moduláris eszközöket

Az alkalmazás segítségével távolról vezérelheti a világítást, a fűtést, a redőnyöket és egyéb elektromos készülékeket. Az applikáció a legnépszerűbb hangvezérlő asszisztensekkel is kompatibilis. Testre szabható ütemtervekkel és forgatókönyvekkel még kényelmesebbé és hatékonyabbá teheti az intelligens eszközök működését.

A Legrand Home + Control alkalmazásban a CX3 Netatmo eszközökön kívül, az otthonában található intelligens kapcsolókat, redőnykapcsolókat, csatlakozó aljzatokat, termosztátokat és radiátor szelepeket is tudja vezérelni, melyek a Valena Life/Allure Netatmo és Céliane Netatmo  termékcsaládba tartoznak

 

 

Kalapsínre szerelhető intelligens megoldás

Bővítési lehetőség: Green'UP járműtöltő

 

Letölthető dokumentumok és további információk