Kedves Látogató!
Tájékoztatjuk, hogy a legrand.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységünk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez. Kérjük, vegye figyelembe, hogy amennyiben nem fogadja el, úgy a weboldal egyes funkciói nem lesznek használhatók.
Bővebben
Elfogadom
Nem fogadom el
Practibox S

Practibox S

A Practibox S kiselosztó szekrény esztétikus megjelenésével, süllyesztett vagy falon kívüli kivitelben, bármely faltípushoz ideális választás lehet. Könnyen és gyorsan telepíthető és vezetékezhető, a szekrényekhez pedig számos kiegészítőt is kínálunk. A többféle, azaz beton, tégla, vagy gipszkarton falakba süllyeszthető Practibox S kiselosztókat úgy tervezték, hogy beszerlésük és vezetékezésük a lehető legkönnyebb legyen. Így garantáltan kevés időt vesz igénybe a szerelés! A kiselosztó szekrények ellenállnak a hőnek akár 850 C°-ig, és megfelelnek a vonatkozó előírásoknak és szabványoknak. A Practibox S letisztult formavilágának köszönhetően remekül illeszkedik a legtöbb lakás és iroda kialakításához és design-jához, továbbá a Valena Life és Allure szerelvénycsaládhoz.

Termék jellemzők

PRACTIBOX S KISELOSZTÓ SZEKRÉNYEK

 

ELLENÁLLÓ & ÁTFOGÓ VÁLASZTÉK

Teljesen lefedi az Ön igényeit

A kiterjedt kínálatnak köszönhetően a Practibox S szekrények alkalmazkodnak minden konfigurációhoz, függetlenül a telepítés típusától, legyen szó beton, tégla vagy gipszkarton falakról, vagy akár falon kívüli kialakításról. Ellenállnak a hőnek, akár 850 C°-ig, és megfelelnek a vonatkozó előírásoknak és szabványoknak.

 

 

MEGÚJULT CSOMAGOLÁS, AMI JÓL OLVASHATÓ ÉS SEGÍTSÉGET NYÚJT A KÖNNYŰ TERMÉK KIVÁLASZTÁSHOZ

 

A CSOMAGOLÁS HÁTOLDALÁT HASZNÁLHATJUK MASZKOLÁSRA A SÜLLYESZTETT DOBOZ TELEPÍTÉSE SORÁN.

 

ELÉRHETŐ MÉRETEK:

 



 

Az új Practibox S választék tervezésénél figyelembe vettük az esztétika mellett a szerelők igényeit is, így olyan termékpalettát alkottunk, amely könnyen installálható és vezetékezhető. A letisztult formavilágnak köszönhetően remekül illeszkedik a legtöbb lakás és iroda dizájnhoz, továbbá a Valena Life és Allure szerelvény családhoz, így harmóniát teremt a villamoshálózat szükségessége és az esztétika világa között.

A Practibox S átfogó méret paletta mellett az összes faltípushoz megoldást kínál, legyen szó gipszkarton falakba süllyesztett vagy téglafalba süllyesztett vagy falon kívüli szerelési módszerről.

 

A kiselosztók közös jellemzői

  • Megfelelés az IEC 60670-24 szabványnak
  • Lehetőséget biztosít az IEC 61439-3 szabvány szerinti szereléshez
  • II. érintésvédelmi osztály
  • IP40 – IK07 védelmi indexek

 

Sülyesztett Kiselosztók

 

SÜLLYESZTETT KISELOSZTÓK

MEGOLDÁS AZ ÖSSZES FALTÍPUSHOZ

 

 

Szállított tartozékok:
• füstszínű átlátszó vagy fehér ajtó
• N és PE elosztókapcsok

 

Könnyű és gyors telepítés és vezetékezés

Beton, tégla, vagy gipszkarton falakba süllyeszthető Practibox S kiselosztókat úgy tervezték, hogy a lehető legkönnyebben szerelhetőek és vezetékezhetőek legyenek, amivel Ön időt takaríthat meg a szerelés helyszínén. A Legrand elkötelezettsége a minőség iránt biztosítja a tökéletes végeredményt.

 

 

ELŐNYÖK

 

SÜLLYESZTETT KISELOSZTÓK


Szekrényekhez tartozó kiegészítők széles választéka is megtalálható a kínálatban

  • 5, 13, 18 modul széles, perforált modultakaró
  • Összekötő elemek a süllyesztett kiselosztók vízszintes és függőleges sorolásárhoz
  • Rögzítőfülek a falon kívüli kiselosztókhoz
  • Kulcsos zár
  • Elosztókapcsok széles választéka

 

 

 

Falon Kívüli Kiselosztószekrények

 

FALON KÍVÜLI KISELOSZTÓSZEKRÉNYEK

AZ IDEÁLIS MEGOLDÁS A FELÚJÍTÁSHOZ

 

Szállított tartozékok:
• füstszínű átlátszó vagy fehér ajtó
• N és PE elosztókapcsok

 

Könnyű, gyors vezetékezés

A Practibox S falon kívüli kiselosztók tervezése során ugyanazokat a szempontokat vettük figyelembe, mint a süllyesztett szekrényeknél. A célunk az volt, hogy időt takarítsunk meg Önnek miközben könnyedén szerelhető és kényelmesen vezetékezhető szekrényekkel dolgozhat. A falon kívüli szerelés némileg más megoldásokat kíván, így a szekrény felépítése is kissé eltér a süllyesztetthez képest.

 

ELŐNYÖK

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Letölthető dokumentumok