Kedves Látogató!
Tájékoztatjuk, hogy a legrand.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységünk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez. Kérjük, vegye figyelembe, hogy amennyiben nem fogadja el, úgy a weboldal egyes funkciói nem lesznek használhatók.
Bővebben
Elfogadom
Nem fogadom el
Practibox S

Practibox S - Szakembereknek

A Practibox S kiselosztószekrény esztétikus megjelenésével, süllyesztett vagy falon kívüli kivitelben, bármely faltípushoz ideális választás lehet. Könnyen és gyorsan telepíthető és vezetékezhető, a szekrényekhez számos kiegészítőt is kínálunk.

Termék jellemzők

PRACTIBOX S KISELOSZTÓSZEKRÉNYEK

 

ELLENÁLLÓ & ÁTFOGÓ VÁLASZTÉK

Teljesen lefedi az Ön igényeit

A kiterjedt kínálatnak köszönhetően a Practibox S szekrények alkalmazkodnak minden konfi gurációhoz, függetlenül a telepítés típusától, legyen szó beton, tégla vagy gipszkarton falakról, vagy akár falon kívüli kialakításról. Ellenállnak a hőnek, akár 850 C°-ig, és megfelelnek a vonatkozó előírásoknak és szabványoknak.

 

 

MEGÚJULT CSOMAGOLÁS, AMI JÓL OLVASHATÓ SEGÍTSÉGET NYÚJT A KÖNNYŰ TERMÉKKIVÁLASZTÁSHOZ

 

A CSOMAGOLÁS HÁTOLDALÁT HASZNÁLHATJUK MASZKOLÁSRA A SÜLLYESZTETT DOBOZ TELEPÍTÉSE SORÁN.

 

ELÉRHETŐ MÉRETEK:

  

Az új Practibox S választék tervezésénél figyelembe vettük az esztétika mellett a szerelők igényeit is, így olyan termék palettát alkottunk, amely könnyen instalálható és vezetékezhető. A letisztult formavilágának köszönhetően remekül illeszkedik a legtöbb lakás és iroda dizájnhoz, továbbá a Valena Life és Allure szerelvény családhoz, így harmóniát teremt a villamoshálózat szükségessége és az esztétika világa között.

A Practibox S átfogó méret paletta mellett az összes faltípushoz megoldást kínál, legyen szó gipszkarton falakba süllyesztett vagy téglafalba süllyesztett vagy falon kívüli szerelési módszerről.

 

Sülyesztett Kiselosztók

 

SÜLLYESZTETT KISELOSZTÓK

MEGOLDÁS AZ ÖSSZES FALTÍPUSHOZ

 

 

Szállított tartozékok:
• füstszínű átlátszó vagy fehér ajtó
• N és PE elosztókapcsok

 

Könnyű és gyors telepítés és vezetékezés

Beton, tégla, vagy gipszkarton falakba süllyeszthető Practibox S kiselosztókat úgy tervezték, hogy a lehető legkönnyebben szerelhetőek és vezetékezhetőek legyenek, amivel Ön időt takaríthat meg a szerelés helyszínén. A Legrand elkötelezettsége a minőség iránt biztosítja a tökéletes végeredményt.

 

 

ELŐNYÖK

 

SÜLLYESZTETT KISELOSZTÓK


Szekrényekhez tartozó kiegészítők széles választéka is megtalálható a kínálatban

  • 5, 13, 18 modul széles, perforált modultakaró
  • Összekötő elemek a süllyesztett kiselosztók vízszintes és függőleges sorolásárhoz
  • Rögzítőfülek a falon kívüli kiselosztókhoz
  • Kulcsos zár
  • Elosztókapcsok széles választéka

 

 

 

Falon Kívüli Kiselosztószekrények

 

FALON KÍVÜLI KISELOSZTÓSZEKRÉNYEK

AZ IDEÁLIS MEGOLDÁS A FELÚJÍTÁSHOZ

 

Szállított tartozékok:
• füstszínű átlátszó vagy fehér ajtó
• N és PE elosztókapcsok

 

Könnyű, gyors vezetékezés

A Practibox S falon kívüli kiselosztók tervezése során ugyanazokat a szempontokat vettük fi gyelembe, mint a süllyesztett szekrényeknél. A célunk az volt, hogy időt takarítsunk meg Önnek miközben könnyedén szerelhető és kényelmesen vezetékezhető szekrényekkel dolgozhat. A falon kívüli szerelés némileg más megoldásokat kíván, így a szekrény felépítése is kissé eltér a süllyesztetthez képest.

 

ELŐNYÖK

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Letölthető dokumentumok