Kedves Látogató!
Tájékoztatjuk, hogy a legrand.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységünk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez. Kérjük, vegye figyelembe, hogy amennyiben nem fogadja el, úgy a weboldal egyes funkciói nem lesznek használhatók.
Bővebben
Elfogadom
Nem fogadom el

Újabb KNX labor kiépítését támogatta a Legrand Zrt.

2018-03-28 00:00:00

Ez a KNX labor már az ötödik olyan képzési hely az országban, amely a Legrand termékeivel került kialakításra.
Újabb KNX labor kiépítését támogatta a Legrand Zrt.

 

2018. március 23-án került Csepelen átadásra a Budapesti Komplex Szakképzési Centrum (BKSZC) Weiss Manfréd Szakgimnáziuma, Szakközépiskolája épületében a Legrand támogatásával elkészült KNX labor. Az ünnepélyes átadón Károlyi László a Legrand Zrt. vezérigazgatója üdvözölte a megjelenteket és beszédében elmondta kiemelten fontosnak tartja a diákok számára a megfelelő szintű szakmai oktatás elméleti háttere mellett a gyakorlatba történő beültetés lehetőségének megteremtését is. Ehhez nyújtott a Legrand segítséget a KNX labor felszerelésének támogatásával.

 

 

 

Ez a KNX labor már az ötödik olyan képzési hely az országban, amely a Legrand termékeivel került kialakításra. A Legrand a világszínvonalú eszközrendszerén felül szakmai tudásával is támogatja az iskolai szakképzést.

https://www.csepel.hu/hireink/fejlesztesek/item/11072-atadtak-a-weiss-manfred-iskola-felujitott-kollegiumat