Kedves Látogató!
Tájékoztatjuk, hogy a legrand.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységünk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez. Kérjük, vegye figyelembe, hogy amennyiben nem fogadja el, úgy a weboldal egyes funkciói nem lesznek használhatók.
Bővebben
Elfogadom
Nem fogadom el

Új szinuszos szünetmentes áramforrás a Legrandtól.

2022-03-23 00:00:00

Új szinuszos szünetmentes áramforrás a Legrandtól.

Hosszú évek után a Legrand lecseréli a tisztán szinuszos, torony felépítésű szünetmentes áramforrás kínálatát, így a Niky-S kínálatot felváltja a vadonatúj Keor SPE család.

A teljesen új kínálat minden szempontból előrelépést jelent a korábbihoz képest. Az új készülékek nagyobb teljesítménykínálattal érhetők el, hiszen 750 VA és 3000 VA között 5 különböző méretben rendelhetők. Mindemellett minden egység magasabb kimeneti teljesítménytényezővel érkezik, így kevésbé érzékeny a rákötött fogyasztó által generált meddő teljesítményre. Az UPS-ek ugyanakkor nagyobb akkumulátor kapacitással bírnak, így a nagyobb teljesítményt tovább képesek védeni.

Kommunikációt tekintve szintén komoly előre lépések történtek. Minden készülék rendelkezik dupla szárazkontakt kimenettel (távoli állapot és/vagy hibajelzésre), EPO bemenettel (tűzvédelmi kapcsolóhoz) illetve SNMP szlottal, amelybe hálózati kártya helyezhető. Az UPS-ek továbbá képesek ROO funkcióra, azaz a kikapcsolt készülékek egyszerű záró-kontatkussal távolról elindíthatók. Az UPS ezen felül rendelkezik NUT kompatibilis USB/RS232 kommunikációs portokkal, azaz NAS-ok, okosotthon szerverek és egyéb szerverek számára képesek alapvető információkat átadni az UPS állapotáról.

A Keor SPE torony szünetmentesek informatikai kimenetekkel (C13 és C19) rendelkeznek, amelyek két, vezérelhető áramköri csoportra vannak osztva így priorizálhatók a rákötött fogyasztók kritikusság és autonómia szempontból egyaránt.

Megjelenését tekintve az új Keor SPE rendelkezik a Legrand által megalkotott egységes stílusjegyekkel. A fehér színű részleges homloklap, a többszínű LED állapotsor és a sokrétű kijelző mögött egy modern és high-tech védelmi készülék dolgozik, amely maximális rendelkezésreállást biztosít azon eszközök számára, amelyeknek elengedhetetlen a tisztán szinuszos jelalak (pl keringgető szivattyú).

A Legrand Zrt. számára kiemelt fontossággal bír a környezetvédelem ezért a teljes Keor SPE szortiment rendeletik az újrahasznosítást leíró PEP bizonyítvánnyal.

 

 

Természetesen a Legrand kínálatában továbbra is elérhetők a hagyományos felépítésű, háztartási csatlakozós szünetmentes áramforrások.

 

További részletek (adatlapok és katalógusok) letölthetők a hivatalos weboldalról: https://www.legrand.hu/ups