Kedves Látogató!
Tájékoztatjuk, hogy a legrand.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységünk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez. Kérjük, vegye figyelembe, hogy amennyiben nem fogadja el, úgy a weboldal egyes funkciói nem lesznek használhatók.
Bővebben
Elfogadom
Nem fogadom el

Géptermi rack rendszerek és lezárások

2020-06-12 00:00:00

Géptermi rack rendszerek és lezárások

A Minkels világszerte ismert, adatközpontú infrastruktúra kialakítására specializálódott gyártó, amely kimagasló minőség mellett valódi innovátorként kínál komplett megoldásokat géptermi rack szekrényekre, lezárásokra és hűtésre. A rendszerek rugalmassága valódi versenyelőnyt biztosít azoknak az adatbankoknak, amelyek maximális hatékonyság és lehető legnagyobb biztonsági követelmények mellett szeretnék üzemeltetni nagyszámú szervereiket. A gyártó egyedi megoldásainak köszönhetően a teljes rendszer moduláris és jövőbiztos, amely elengedhetetlen a folyamatosan változó és különböző felhasználásra szánt adatbanki elvárásokhoz. A Minkelsnél megtalálhatók az általános és a teljesen egyedire gyártott egységek egyaránt, így minden speciális elváráshoz rugalmasan hozzáilleszthető, kulcsrakész hálózat építhető ki.

A 2020-ban bemutatott Nexpand rendszer teljesen új megoldásokat kínál a legtapasztaltabb adatbank specialistáknak is. Fejlesztésekor kulcstényezők voltak: a nagy teherbírás, a biztonságos üzemeltetés, a kiegészítők széles tárháza és a fentartható fejlődés, vagyis a piacon elérhető leghatékonyabb konstrukció kialakítása. Ennek segítségével az üzemeltetési költségek minimálisra csökkenthetők. A szekrényen belüli szigetelések minősége minden eddiginél precízebb, a légáramlás teljes mértékben kontrollált, ami maximalizálja a hűtött levegő felhasználásának hatékonyságát és így a teljes rendszer villamos energia felhasználását.

A portfolió egyaránt tartalmaz 19” és 21” szélességű; hálózati, szerver és ETSI szekrényeket; hideg- és melegfolyosó kialakításához szükséges lezárásokat; aktív és passzív hűtési megoldásokat; felügyeleti rendszert és elosztósorokat.

A Nexpand rendszer felépítéséről számos videó elérhető a gyártó youtube csatornáján: https://www.youtube.com/watch?v=AO6BHC-O-_g

2020. évtől a teljes adatbanki kínálat elérhető Magyarországon. A gyártó hazai, szakértői segítséget nyújt a megfelelő termékek kiválasztásában, tervezésében és üzemeltetésében egyaránt.