Kedves Látogató!
Tájékoztatjuk, hogy a legrand.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységünk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez. Kérjük, vegye figyelembe, hogy amennyiben nem fogadja el, úgy a weboldal egyes funkciói nem lesznek használhatók.
Bővebben
Elfogadom
Nem fogadom el

Frissült a Legrand szünetmentes áramforrás szakkatalógusa

2023-06-19 00:00:00

Frissült a Legrand szünetmentes áramforrás szakkatalógusa

Az új kiadvány 2023 júniusától érhető el

2023 júniustól megújításra került a Legrand magyar nyelvű UPS szakkatalógusa, amely letölthető innen, a Proidea oldalról és a Legrand hivatalos weboldaláról.

Újdonságok:

  • Új, rack szekrénybe szerelhető vonali interaktív szünetmentes kínálat jelent meg Keor SPE RT néven, amely 3 KVA teljesítményig kínál kimagasló energiahatékonyságú készülékeket 1U, 2U és 3U méretű kialakításokban. A szortiment természetesen rendelkezik bővítő akkupackokkal és rackbe építhető kerülőág kapcsolókkal (bypass).
  • Új CS102 távfelügyeleti SNMP kártya váltja a korábbi CS101-es kínálatot.
  • Újdonságként került be a katalógusba a Legrand legnagyobb teljesítményű szünetmentes rendszere (Legrand UPSaver), amely egységenként 2,67 MW és párhuzamosítással akár 21 MW teljesítmény szünetmentesítésére alkalmazható .

Az új dokumentum hasznos információkat tartalmaz a különböző rendszerek megismeréséhez és megértéséhez, valamint a megfelelő termékek kiválasztásához.

Katalógus letöltése