Kedves Látogató!
Tájékoztatjuk, hogy a legrand.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységünk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez. Kérjük, vegye figyelembe, hogy amennyiben nem fogadja el, úgy a weboldal egyes funkciói nem lesznek használhatók.
Bővebben
Elfogadom
Nem fogadom el

Újgenerációs Matter érzékelő a Netatmo-tól

2022-01-10 00:00:00

Újgenerációs Matter érzékelő a Netatmo-tól

Nyitás és mozgásérzékelő egyben: okos lakásvédelmi érzékelő a Netatmo-tól

A Netatmo első Matter kompatibilis okosotthon eszköze egy mozgásérzékelő lesz… de nyitás érzékelőként is lehet majd használni. A közeljövőben Smart Security Sensor néven megjelenő eszköz ugyanis ezt a két funkciót egy termékben fogja ötvözni. Az érzékelő ajtóra vagy ablakra egyaránt felszerelhető lesz és egy mágneses egység segítségével azonnal jelzi a nyílászáró állapotának változását. A nagyobb egységbe ugyanakkor helyet kap egy mozgásérzékelő is, ami a helységben történő mozgásokról képes értesítést küldeni az okosotthon felé.

 

Nagyon kis méretű, esztétikus mozgásérzékelő

 

Az érzékelő Homekit kompatibilitás megtartása mellett a legújabb generációs okosotthon protokollt a Thread-et fogja alkalmazni, így természetesen nem lesz szükség semmilyen átjáró (gateway) beillesztésére a rendszerbe.

VIDEÓ: Netatmo announces its first Matter product: the Smart Security Sensor - YouTube

 

Az új terméket a Netatmo a CES 2022 rendezvényen jelentette be, de pontos bevezetési dátumról illetve a termék várható áráról nem esett szó.