Kedves Látogató!
Tájékoztatjuk, hogy a legrand.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységünk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez. Kérjük, vegye figyelembe, hogy amennyiben nem fogadja el, úgy a weboldal egyes funkciói nem lesznek használhatók.
Bővebben
Elfogadom
Nem fogadom el

Francia központi látogatás a Szentesi gyárunkban

2022-12-10 00:00:00

Francia központi látogatás a Szentesi gyárunkban

Francia központi látogatás a Szentesi gyárunkban 

A magyarországi gyártás és fejlesztés kiemelten fontos a Legrand Csoport életében. 

Számos termékcsalád került ki a hazai csapat keze közül az elmúlt 30 évben. A francia központ hosszú távon tervez a szentesi szakemberek munkájával, szaktudásával. 

A fentiek tükrében idén októberben Antoine BUREL a Legrand Csoport vezérigazgató helyettese és Operációs igazgatója látogatott el a magyar leányvállalathoz és tekintette meg a gyárat, tájékozódott az aktuális projektek helyzetéről. 

Célunk továbbra is a ránk bízott projektek magas szintű teljesítése mellett a befektetések maximális megtérülése. Voltak könnyebb és nehezebb, kockázatosabb időszakok, feladatok is. A Legrand Zrt. csapata igyekezett minden lehetőséget megragadni a fejlődésre, produktivitásra, még ha néha kockázatos is volt. Tény, hogy amit bevállaltunk, azt mindig meg is csináltuk, így tudtunk megbízhatóak és hitelesek maradni. Ennek is köszönhető, hogy sikerült ide eljutnunk az elmúlt 30 év alatt: van egy európai színtű fejlesztő csapatunk, a gyártásában is óriási változások történtek. 30 évvel ezelőtt kézi szerelésű munkahelyek voltak, ma már egyre több automata szerelősor. Ezeken nagy volumennél gyártunk, a kis volumenek a kooperációba kerültek. A megbízhatóságunk, a költségeink versenyképessége meghatározó tényezők, hiszen versenyben vagyunk a Legrand Csoport más gyártóegységeivel. A termelés hatékonysága, az energiahatékony elképzelések megvalósítása nélkülözhetetlenek ahhoz, hogy megőrizzük versenyképességünket. Burel urat megnyugtatták az itt tapasztaltak, arról biztosított Bennünket, hogy meg van a bizalom, a Csoport hosszú távon számít ránk. Nekünk pedig továbbra is jól kell teljesítenünk.