Kedves Látogató!
Tájékoztatjuk, hogy a legrand.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységünk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez. Kérjük, vegye figyelembe, hogy amennyiben nem fogadja el, úgy a weboldal egyes funkciói nem lesznek használhatók.
Bővebben
Elfogadom
Nem fogadom el

2022. Legjobb dolgozói

2023-03-22 00:00:00

2022. Legjobb dolgozói

A Legrand Zrt. minden évben elismerésben részesíti az előző év legjobb dolgozóit.

Ez év elején is kiválasztottuk a 2022-es év legjobb dolgozóit, vezetőit és kereskedőit. Ezen felül Belső kreativitás díjat, Belső Innovációs díjat, Fiatal munkavállalók innovációs díját, Szenior munkavállalók Innovációs díját is átadtuk. A 20 év és annál több időt ledolgozott munkavállalók pedig Életút díjban részesültek. Az ünnepélyes díjátadó után egy állófogadásra hívtuk meg a kitüntetetteket.

A Legrand Zrt. vezetése megköszöni a munkavállalók kimagasló teljesítményét és boldog, nyugodt nyugdíjas éveket kíván a nyugdíjba vonuló kollégáknak.