Kedves Látogató!
Tájékoztatjuk, hogy a legrand.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységünk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez. Kérjük, vegye figyelembe, hogy amennyiben nem fogadja el, úgy a weboldal egyes funkciói nem lesznek használhatók.
Bővebben
Elfogadom
Nem fogadom el

WorldSkills 2017

2017-04-28 00:00:00

A Legrand Zrt. támogatásával mérhették össze villanyszerelő szakmában tudásukat a fiatalok, egyúttal bemutatták az új, Legrand által akkreditált KNX-központot Székesfehérvárott.
WorldSkills 2017

A WorldSkills versenyek kétévente kerülnek megrendezésre, ahol a versenyfeladatok szakmától függnek. Idén, az előválogatókat követően négy fiatal csapta össze villanyszerelő szakmában tudását a Székesfehérvári Szakképzési Centrum Árpád Szakgimnáziumban.

Az első helyért nagy verseny folyt, hiszen a tét az Abu Dhabiban rendezett világversenyen való részvétel volt. Két fiatalember osztozott az első helyen, Németh Zoltán a keszthelyi iskola diákja és Leidl Péter csepeli tanuló. Kummer Zoltán, a Legrand Zrt. munkatársa, egyben a szakma szakértője két lehetőséget ajánlott fel számukra: vagy megegyeznek, melyikük képviselje hazánkat, vagy a Szakma Sztár versenyen ismét összemérik tudásukat. A fiatalok az utóbbi lehetőséggel éltek, így egy újabb izgalmas versenynek nézhetünk elébe.

Az eredményhirdetés előtt Károlyi László, a versenyt támogató Legrand Zrt. vezérigazgatója köszöntötte a résztvevőket, majd Kummer Zoltán sorolta a helyezettek nevét.

A Legrand Zrt. fontosnak tartja a fiatalok képzését, így az iskolában a cég által akkreditált KNX regionális központot alakított ki, saját költségre. Ez a rendszer lehetővé teszi a korszerű technológia használatát és a versenyképes képzést. A központot az átadó után a vendégek is megtekinthették.

A vállalat már létrehozott hasonló központokat és a jövőben további oktatási intézményeket is segíteni szeretne, hogy egyre több fiatal tudjon világszínvonalon tanulni.

A Legrand Zrt. gratulál a versenyen részt vett diákoknak, illetve a helyezetteknek. További sok sikert kíván a Szakma Sztár versenyen első helyért megbirkózó Németh Zoltánnak és Leidl Péternek!