Kedves Látogató!
Tájékoztatjuk, hogy a legrand.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységünk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez. Kérjük, vegye figyelembe, hogy amennyiben nem fogadja el, úgy a weboldal egyes funkciói nem lesznek használhatók.
Bővebben
Elfogadom
Nem fogadom el

Üzleti Etikai Díj

2018-11-27 00:00:00

2018. november 21.-én bemutatkoztak az idei Üzleti Etikai Díj nyertesei. 2018-ban újabb 10 cég részesült az elismerésben.
Üzleti Etikai Díj

Fotó: Hatlaczki Balázs

 

A Legrand Zrt. már birtokosa ennek a rangos üzleti díjnak. A Legrand stratégiájának egyik alapértéke az etikus viselkedés, melyet maradéktalanul betart és elvár a partnereitől is. Piacvezetőként küldetésének tekinti a vállalat, hogy részese legyen azoknak a fórumoknak, amelyek az üzleti élet tisztaságát hivatottak biztosítani. Ilyen az Üzleti Etikai Díj is, amely 2000 óta kiemelkedő szerepet tölt be a magyar gazdasági élet elismerései között. László Ervin professzor, a Budapest Klub alapító elnöke, világhírű filozófus, író, számos akadémia tagja és Demcsák Mária a Piac & Profit üzleti magazin alapító főszerkesztője hozta létre a díjat azzal a szándékkal, hogy a társadalom figyelmébe kerüljenek azok a hazai vállalkozások, amelyek felelős tevékenységükkel példát mutatnak.

A Legrand Zrt. nevében Tóth Balázs a Legrand Csoport közép- és kelet-európai régió gazdasági igazgatója adta át a díjat két nyertesnek. A Peki Restaurant Kft. vezérigazgatójának Dedéné Novotni Annának és Simon István egyéni vállalkozónak.

Gratulálunk a díjazottaknak!

 

 

Fotó: Hatlaczki Balázs

További részletek: https://piacesprofit.hu/klimablog/felelos_vallalatok/ujabb-tiz-ceg-az-uzleti-etikai-dijasok-kozott/