Kedves Látogató!
Tájékoztatjuk, hogy a legrand.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységünk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez. Kérjük, vegye figyelembe, hogy amennyiben nem fogadja el, úgy a weboldal egyes funkciói nem lesznek használhatók.
Bővebben
Elfogadom
Nem fogadom el

Újdonság: tablet tartós elosztósor

2020-10-26 00:00:00

Újdonság: tablet tartós elosztósor

Multimédiás elosztósor tablet tartóval a Legrand kínálatában. A hagyományos elosztósor tovább gondolt, új funkciókkal bővült: a 3 db 2P+F dugalj mellett helyet kapott 2 db USB-A csatlakozóaljzat, valamint az elosztósor hátoldalán egy csúszásmentes bevonatú tablet tartó. Az asztali elosztósor 1,5 méter kábellel felszerelt, továbbá egy be/ki kapcsoló gomb is található rajta. Fehér és fekete színben elérhető.

A multimédiás tablet tartós elosztósor nem csak irodai, hanem otthoni használatra is ajánlott, pl. nappali, konyha, hálószoba.

 

Katalógus számok: 

694810 - Multimédiás asztali elosztósor tablet tartóval 3 x 2P+F + 2 USB-A, 1,5m, fehér

694811 - Multimédiás asztali elosztósor tablet tartóval 3 x 2P+F + 2 USB-A, 1,5m, fekete

 

Bemutató videó: