Kedves Látogató!
Tájékoztatjuk, hogy a legrand.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységünk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez. Kérjük, vegye figyelembe, hogy amennyiben nem fogadja el, úgy a weboldal egyes funkciói nem lesznek használhatók.
Bővebben
Elfogadom
Nem fogadom el

Újabb megmérettetésen érdemelt díjat a Valena Life és Valena Allure család

2016-06-29 00:00:00

2016. június 23-án Károlyi László vezérigazgató úr átvette a Pakk Csomagolásdizájn-verseny díjátadó ünnepségén sajátmárkás termékek csomagolása kategóriában az ezüst fokozatú oklevél minősítést, amellyel az Egy család két arca címmel benyújtott pályázatunkat díjazta a zsűri.
Újabb megmérettetésen érdemelt díjat a Valena Life és Valena Allure család

A két körös bírálat során 67 nevezés közül választott a szakmai bírálók csoportja a döntőbe 29 alkotást, majd ezek közül több kategóriában hírdették ki a díjazottakat. Az értékelés fő szempontjai a csomagolás eredetisége, esztétikai és funkcionális minősége és összhangja, valamint a kivitelezés minősége volt.

 

Nagyon színes volt a pályamunkák összetétele: alkoholos italok, kozmetikumok, élelmiszerek egyedi csomagolásával vette fel sikerrel a versenyt a Valena bliszteres csomagolás. Az eredményhirdetésen el is hangzott, hogy nem egyszerű összevetni a dizájnban nagy mozgásterű kisebb manufaktúrák csomagolását a nagy sorozatú, nemzetközi forgalomra tervezett termékek csomagolásával, amelynak a figyelemfelkeltésen túl számos funkciót is tartalmaznia kell.

 

Egy díj mindig az egész vállalat eredményét dícséri, gratulálunk minden dolgozónknak és kiemelten a projektben részt vett francia (Legrand) és olasz (Bticino) kollégáknak, a magyarországi csomagolástechnikán Köteles Antal, Áfra Sándor, Nagy László és Budai Márk munkatársainknak.