Kedves Látogató!
Tájékoztatjuk, hogy a legrand.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységünk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez. Kérjük, vegye figyelembe, hogy amennyiben nem fogadja el, úgy a weboldal egyes funkciói nem lesznek használhatók.
Bővebben
Elfogadom
Nem fogadom el

Újabb elismeréssel tüntették ki Károlyi Lászlót a Legrand Zrt. vezérigazgatóját

2017-10-20 00:00:00

Újabb elismeréssel tüntették ki Károlyi Lászlót a Legrand Zrt. vezérigazgatóját

A 2017.október 12. napján megtartott üzleti ebéden a BCSDH (Magyarországi Üzleti Tanács a Fenntartható Fejlődésért) 10 éves jubileumi évfordulója alkalmával általa alapított Fenntartható jövőért díjak első nyerteseit is ünnepelte.

A BCSDH igazgatója a díjjal kapcsolatban elmondta: „Ezt a komplex díjat azért hoztuk létre, hogy elismerjük, és széles körben bemutassuk a fenntarthatóság területén tett kiemelkedő vállalati, vezetői és személyes teljesítményeket. Ezzel is előmozdítva és növelve az üzleti szektor hozzájárulását és hatását a fenntarthatósági célok teljesítésében.”

Az új, komplex szemléletű díjat három kategóriában hirdették meg: Változásvezető, Üzleti megoldás és Vezető nő kategóriákban.

A Változásvezetői díj egyik nyertese a zsűri döntése alapján Károlyi László, aki széles körben elismert kreatív, rendszerszemléletű és humánus vezetőként új üzleti modellt fogalmazott meg. Aktívan részt vesz a leendő gazdasági vezetők menedzsment és etikai területen történő képzésében. Vezetése alatt a Legrand Zrt. elsőként csatlakozott a fenntartható vállalati működést célzó számos kezdeményezéshez.

Károlyi Lászlóról sokan tudják, hogy a vállalat vezetésén felül szakmai szövetségekben vállal feladatokat, mentorál, előadásokat tart az ország különféle egyetemein, és nem utolsó sorban a napokban került a könyvesboltok polcaira immár harmadik, átdolgozott kiadású könyve az Üzleti kaméleon – Hogyan legyünk sikeres menedzserek? címmel. A könyvben leírt „üzleti kaméleon” filozófia tükrözi a Változásvezetői díj kiíróinak célját is, azaz a hatékony és eredményes működés és a lehetőségekhez történő alkalmazkodás művészetét. Károlyi László szerint a kulcs az ember, az üzleti logikában gondolkodó menedzser. Véleménye szerint az eredményhez és hatékonysághoz nem gépek, nem is csak pénz, hanem jó vezetői döntések és egy jó csapat kell.

További részletek a Változásvezetői díjjal kapcsolatban: www.bcsdh.hu