Kedves Látogató!
Tájékoztatjuk, hogy a legrand.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységünk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez. Kérjük, vegye figyelembe, hogy amennyiben nem fogadja el, úgy a weboldal egyes funkciói nem lesznek használhatók.
Bővebben
Elfogadom
Nem fogadom el

Új útmutató kiadvány jelent meg a Legrand elosztószekrények IEC 61439 szabvány szerinti összeszereléséhez

2017-02-24 00:00:00

2017.2.14 | Az elosztószekrények tanúsítása nemzetközi szabványok alapján történik (MSZ EN 61439-1 és MSZ EN 61439-2). Ezen szabványok meghatározzák az üzemeltetési körülményeket, szerkezeti előírásokat, műszaki jellemzőket és a kisfeszültségű vezetékek és tartozékok ellenőrzésének lépéseit.
Új útmutató kiadvány jelent meg a Legrand elosztószekrények IEC 61439 szabvány szerinti összeszereléséhez

A szekrények összeállítása során csak olyan készülékek (alkatelemek) használhatók, melyek igazoltan megfelelnek az összes rájuk vonatkozó követelménynek. A különböző tesztek elvégzését és a vizsgálat végleges eredményét megfelelően dokumentálni kell, melyet Magyarországon külön jogszabály ír elő (791997 (XII. 31.)-es IKIM rendelet). Ehhez nyújt segítséget a Legrand szerelési segédlete, mely kitér az elosztószekrényeink termikus jellemzőire különböző telepítések esetén, illetve a beépített készülékek disszipációs és egyéb tulajdonságaira. Továbbá képekkel szemléltetve segíti elosztószekrényeink szabványnak megfelelő összeállítását, betartva a védővezető folytonosságának, stb. szabályait.