Kedves Látogató!
Tájékoztatjuk, hogy a legrand.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységünk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez. Kérjük, vegye figyelembe, hogy amennyiben nem fogadja el, úgy a weboldal egyes funkciói nem lesznek használhatók.
Bővebben
Elfogadom
Nem fogadom el

Új strukturált hálózati katalógus a Legrandtól

2019-07-16 00:00:00

Megjelent a Legrand legfrissebb szakmai katalógusa, nyomtatott és elektronikus formában egyaránt.
Új strukturált hálózati katalógus a Legrandtól

Az új dokumentum közel 130 oldalon mutatja be a teljes strukturált hálózati kínálatot, helyi hálózati (LAN) és adatbanki (datacenter) környezetben egyaránt.

A katalógus első oldalai általánosságban mutatják be a Legrand strukturált hálózati kínálatát és az ehhez kapcsolódó egyéb rendszereket, úgymint informatikai és audio/videó szerelvényeket, padlódobozokat, enerigaoszlopokat, rácsos kábeltálcákat, stb.. Ezt követően négy fejezetre bontva kerül ismertetésre a hálózati termékkínálat.

Az első rész bemutatja a réz alapú rendszereket, amiben patch panelek; kültéri, fali és patch kábelek; végpontok és egyéb segédanyagok szerepelnek, Cat.5, Cat.6, Cat.6A, Cat.7 és Cat.8 változatban.

A katalógus következő szakasza az üvegszál alapú rendszerek kínálatát ismerteti hasonló termékösszetétellel: hagyományos, moduláris, kazettás és UHD patch panelek; kültéri, beltéri és patch kábelek; pig-tailek és segédanyagok.

A harmadik fejezet a különböző rack szekrényeket taglalja: fali, álló, hálózati, szerver, ipari, kültéri és hidegfolyosós változatokkal.

A katalógus befejező része a rack szekrényen belüli energiaellátással, energiaelosztással és finomvédelmi eszközökkel foglalkozik. Itt jelennek meg a hagyományos elosztósorok (bPDU), a komplett rack felügyelet megvalósítására is alkalmasa különféle szenzorokkal felszerelhető, számos protokollal kompatibilis, mérhető és kapcsolható intelligens elosztósorok (iPDU); továbbá a teljesen egyedülálló, fali rack szekrénybe helyezhető szünetmentes elosztósorok (uPDU) és a hagyományos, álló rack szekrénybe telepíthető vonali interaktív és online kettős konverziós UPS-ek.

Letölthető katalógusok és további részletek: http://legrand.hu/halozat

Czövek Endre, értékesítési vezető