Kedves Látogató!
Tájékoztatjuk, hogy a legrand.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységünk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez. Kérjük, vegye figyelembe, hogy amennyiben nem fogadja el, úgy a weboldal egyes funkciói nem lesznek használhatók.
Bővebben
Elfogadom
Nem fogadom el

Új padlódobozok, POP-UP dobozok

2020-01-21 00:00:00

Megújult és kibővített, a korábbinál jóval szélesebb funkciókkal rendelkezik a Legrand padlódoboz és energiaoszlop kínálata.
Új padlódobozok, POP-UP dobozok

 

A padlódobozokat és energiaoszlopokat irodákba, illetve bármilyen olyan ingatlanba ajánljuk, ahol padló alatti erős- és gyengeáramú vezetékeket szeretnénk eljuttatni közvetlenül a végfelhasználás helyére.

 

 

 

 

 

Esztétikai és biztonsági szempontok alapján kiemelten fontos, hogy a vezetékek megfelelően legyenek vezetve, a csatlakozóaljzatok pedig megfelelő elhelyezéssel, érintésvédelemmel legyenek kialakítva a végfelhasználó számára.

Mind a padlódobozokat, mind az energiaoszlopokat többféle méretben, színben és anyagból gyártjuk (pl. műanyag, alumínium vagy rozsdamentes acél). A tervezett csatlakozóaljzatok kialakításának szempontjából 8 modulos kiviteltől egészen 24 modulos kivitelig elérhetők a padlódobozok. Egyaránt álpadlóba és betonpadlóba is süllyeszthetők. Betonpadló esetén süllyesztődoboz használata szükséges, hogy a betonozás során a beton ne folyjon be a padlódobozba. A Legrand kínálatában ezen felül megtalálhatók nagy teherbírású vagy vízmentes IP44 és IP66 védettséggel rendelkező speciális padlódobozok is. A széles termékválasztéknak köszönhetően valamennyi betonpadló vagy álpadló alatti kábelvezetési megoldásra választ tudnak adni a Legrand termékei és integrált rendszerei.

 

 

 

 

Nem csak irodákban, hanem otthoni felhasználásban is rendkívül népszerűek a Legrand új, süllyesztett, felnyíló POP-UP dobozai. A POP-UP dobozok igény szerint padlóba, íróasztalba vagy akár konyhabútorba is süllyeszthetők, melyekből egyszerű gombnyomással elérhetővé válnak a konnektorok, informatikai és USB csatlakozóaljzatok. Többféle méretben és színben is elérhetők (matt rozsdamentes acél, fekete, fehér, valamint alumínium), az elegáns design és minőségi anyaghasználat pedig esztétikailag is kiválóan illeszkedik az adott környezetbe. Az új, kifejezetten bútorlapba tervezett POP-UP dobozok vékonyabb kialakításúak, kényelmesebb SOFT-gombbal lettek ellátva, és tartalmazzák a telepítéshez szükséges rögzítőkeretet.

 

 

Termékeinkről és innovatív megoldásainkról bővebb információkat a Legrand 2020/21-es új, nagykatalógusában találhat.