Kedves Látogató!
Tájékoztatjuk, hogy a legrand.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységünk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez. Kérjük, vegye figyelembe, hogy amennyiben nem fogadja el, úgy a weboldal egyes funkciói nem lesznek használhatók.
Bővebben
Elfogadom
Nem fogadom el

Új kiszerelésben a fekete Valena Life szerelvénycsalád

2022-11-08 00:00:00

A fekete Valena Life termékek kiszerelését a praktikum jegyében megváltoztattuk.
Új kiszerelésben a fekete Valena Life szerelvénycsalád

Az eddigi 3 részes szakmai kiszerelést (billentyű + Valena Inmatic mechanizmus + keret) felváltja a 2 részes kínálat: billentyű + mechanizmus egyben, flowpack-os (felakasztható zacskós) csomagolásban – mely védi a terméket a szennyeződésektől -, a keret marad az eddig megszokott flowpack-os formában.

Fekete színben is biztosítjuk a már megszokott funkcióválasztékot melyben klasszikus kapcsolók, dugaljak, USB aljzatok, redőnyvezérlők, szobatermosztát, fényerőszabályzók is megtalálhatók. A süllyesztőperemek pontosan illeszkednek egymáshoz, ezzel megkönnyítik a sorolást ötös keret használata esetén is.

Fekete termékeink matt kivitelben állnak rendelkezésre. A matt fekete keret mellett – mely pontosan megegyezik a burkolat színével - ajánljuk még fekete termékeinkhez a színben illeszkedő grafit keretet is.

A termékek gyártása és raktározása is Magyarországon történik.

A weboldalunkról letölthető árlistában jelöljük: a 3 részes fekete Valena Life termékek a készlet erejéig állnak rendelkezésre, a két részes kiszerelést tartalmazó új cikkszámok bekerültek.

A fekete Valena Life termékeket bemutató prospektus letölthető PDF-ben honlapunkról, és hamarosan nyomtatott formában is rendelkezésre áll.

Bővebben