Kedves Látogató!
Tájékoztatjuk, hogy a legrand.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységünk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez. Kérjük, vegye figyelembe, hogy amennyiben nem fogadja el, úgy a weboldal egyes funkciói nem lesznek használhatók.
Bővebben
Elfogadom
Nem fogadom el

Új hálózati / szerver rack szekrények a Legrandtól: Evoline

2019-02-07 00:00:00

A Legrand Zrt tovább bővítette 19” rack szekrény kínálatát, amely egyaránt tartalmaz a fali és álló terméket.
Új hálózati / szerver rack szekrények a Legrandtól: Evoline

 

Alkalmazkodva a modern szervertermék elvárásaihoz teljes kínálat világosszürke színű, így a festés fényelnyelő hatása minimális.  Az álló szekrények 22 és 47 U kialakításban, 600 és 800 mm szélességben, 600, 800 és 1000 mm mélységben szimpla, dupla, üveg, perforált és tömör fém ajtóval és hátlappal egyaránt rendelhetők. A teljes állószekrény kínálat alapfelszerelésként tartalmazza a 4 db 19” profilsínt valamint kefés kábelbevezető készletet. Természetesen a kínálat számos kiegészítőt tartalmaz, pl: tetőventilátorok, tüskés patch rendezők, kerék készletek, lábazatok, soroló készletek, stb..  Az álló szekrények minőséget jól jellemzi, hogy statikus teherbírásuk 1000 kg, így bátran alkalmazhatóak nagyobb tömegű aktív eszközök (pl szerverek és szünetmentes áramforrások) rögzítésére.  

A fali szekrények ugyanakkor maximum 65 kg-os statikus teherbírás mellett kétfajta mélységben rendelhetők akár 20 Unit kapacitásig. A kiegészítők széles kínálata itt is biztosított, hiszen külön rendelhetők, tetőventilátorok, hátsó 19” profilsínek, kefés kábelbevezetők, talp és kerék készletek, valamint hátsó szekrényváz, amennyiben kétrészes kialakítás megvalósítására van szükség.

A teljes fali és álló kínálat további két nagyon fontos előnye a termékek ára és elérhetősége. Az új Evoline kínálat közép európai raktárbázisa Budapesten található, így minimális szállítási határidővel képes a Legrand kiszolgálni a hagyományos hálózati és perforált vagy tömörajtós változatokat egyaránt.

A teljes termékkör megtalálható az új Evoline katalógusban és 2019 februártól rendelhető. Az új termékcsalád mellett továbbra is elérhető marad a teljes Legrand Linkeo rack szekrény kínálat.

 

Letölthető dokumentumok, prospektusok

  • LEGRAND EVOLINE rack szekrény katalógus