Kedves Látogató!
Tájékoztatjuk, hogy a legrand.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységünk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez. Kérjük, vegye figyelembe, hogy amennyiben nem fogadja el, úgy a weboldal egyes funkciói nem lesznek használhatók.
Bővebben
Elfogadom
Nem fogadom el

Új Céliane Netatmo intelligens szerelvények

2021-02-22 00:00:00

Új Céliane Netatmo intelligens szerelvények

Megszokott okosotthon megoldások új design-ban a Legrandtól

 

Tovább bővült a Legrand intelligens szerelvénycsalád portfóliója, a Valena Life/Allure Netatmo mellé megérkezett a Céliane Netatmo is, melynek köszönhetően a megszokott okosotthon megoldásokat mostantól egy új design-ban is élvezhetjük.

Az okostelefonról is vezérelhető, illetve a legnépszerűbb hangvezérlő asszisztensekkel is kompatibilis intelligens fényerőszabályzó kapcsolók, redőnykapcsolók és csatlakozóaljzatok kombinálhatók a már megismert Valena Life/Allure Netatmo termékekkel, mivel a külső burkolatot leszámítva a technológia azonos. Három színben érhető el az új okosmegoldás: fehér, grafit és titán, de ahogy a korábbiaknál is, itt is érvényes, hogy kompatibilis a hagyományos Céliane keretekkel, ezáltal még több színvariáció áll a rendelkezésünkre.

 

 

Az érdeklődők számára dedikált Céliane Netatmo aloldalt hozott létre a cég a legrand.hu weboldalon, ahol többek között a legfontosabb funkciókról, színvariációkról és a beüzemelésről lehet informálódni. Továbbá elérhető egy új összevont okoskatalógus, melyben a Céliane Netatmo termékeit is feltüntették a meglévő Valena Life Netatmo szerelvények mellett, továbbá megtalálhatók benne az új Netatmo Pro termékek és a Classe100X Wifi kaputelefonok is.