Kedves Látogató!
Tájékoztatjuk, hogy a legrand.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységünk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez. Kérjük, vegye figyelembe, hogy amennyiben nem fogadja el, úgy a weboldal egyes funkciói nem lesznek használhatók.
Bővebben
Elfogadom
Nem fogadom el

Több mint egy UPS – Keor MOD

2019-07-23 00:00:00

Legrand bemutatja legújabb háromfázisú szünetmentes áramforrását, amely 600 kW-ig újra definiálja a moduláris UPS-ek koncepcióját.
Több mint egy UPS – Keor MOD

A legkorszerűbb elemekből felépített új kínálat, korszakalkotó megjelenésével, kimagasló rugalmasságával és legmagasabb szintű hatékonyságával ideális választás kritikus IT eszközök szünetmentes védelmére.

A rendszer összes elemét úgy tervezték meg, hogy a lehető legmagasabb megbízhatóságot és teljesítményt garantálják anélkül, hogy lemondanának az egyszerű üzemeltetésről és karbantartásról.

A Keor MOD teljesítménymodulok "System On Chip" vezérlési technológiával rendelkeznek, amely a hagyományos (DSP alapú) technológiával ellentétben kétmagos ARM A9 processzort, nagy teljesítményű FPGA-t tartalmaz egyetlen egységen belül. Ez a technológiai választás lenyűgöző előnyöket kínál a feldolgozási teljesítmény, a sebesség és a sokoldalúság szempontjából, amiknek köszönhetően a teljesítménymodul online hatékonysága elérheti a 96,8%-ot 20-50% kiterhelés között. A maga nemében egyedülálló módon a Keor MOD bevezette a Szerkezetszintű Energiaelosztási Rendszert, ami megszűnteti a szünetmentes áramforráson belüli összes csatlakozókábelt és azok által előidézhető kockázati tényezőket (kötések lazulása, túlmelegedés, stb.).  A Keor MOD teljesítménymodul ezáltal a piacon elérhető legkisebb méretű 25 kW teljesítményű háromfázisú egység, amely egyedülállóan magas teljesítménysűrűséggel rendelkezik (1136 W / dm3) lehetővé téve, hogy kevesebb mint 1 m2-en akár 250 kW teljesítményt védjen.

A kimagasló műszaki paraméterek mellett a készüléknél használt világos színek és a nagy fényvisszaverő felületek hozzájárulnak a technikai helyiségek környezeti világításának optimalizálásához, tovább csökkentve ezzel az UPS által „maga után hagyott” ökológiai lábnyomot.

További részletekkel kapcsolatban keresse Legrand kapcsolattartóját, illetve nézze meg a Keor MOD bemutató videót a Legrand Zrt hivatalos youtube csatornáján: www.youtube.com/legrandhungary

Czövek Endre, értékesítési vezető