Kedves Látogató!
Tájékoztatjuk, hogy a legrand.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységünk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez. Kérjük, vegye figyelembe, hogy amennyiben nem fogadja el, úgy a weboldal egyes funkciói nem lesznek használhatók.
Bővebben
Elfogadom
Nem fogadom el

Teljesítményértékelés és teljesítménymérés

2020-03-02 00:00:00

VIII. Vezetői Best Practice Fórum
Teljesítményértékelés és teljesítménymérés

Károlyi László előadást tartott 2020. február 28-án a Benczúr Házban a Kvalikon Vezetési Tanácsadó és Rendszerfejlesztő Kft. szervezésében került megrendezésre a fórumon.

Az egészségesen gondolkodó cégek számára mindig is a munkavállalók jelentették a hosszú távú sikerek kulcsát. Napjainkban ez a vezetői hozzáállás még inkább előtérbe került. A vezetői fórumon megfogalmazták, hogy soha nem volt olyan égető feladat a munkavállalók ösztönzése, hatékonyságuk növelése és hosszú távon megtartása, mint napjainkban. Közösen keresték azokat az eszközöket, melyekkel a kulcsembereket hosszú távon lehet elkötelezni a vállalat felé. Kiemelt téma volt a teljesítményértékelés körében elvégzett felmérés összegzése.

Károlyi László vezérigazgató a teljesítménymenedzsment buktatóiról és a Legrand jó gyakorlatairól beszélt. Fontosnak tartotta kiemelni a motiváció sokféleségét és a vezetői kommunikáció lehetőségeit. Prezentációjában a területi célokra és azok összehangolására is kitért, valamint arra, hogyan tegyük láthatóvá az egyes munkatársak számára az egyéni célokat és hogyan mutassuk meg azok szerepét a nagy közös célokban. A vezérigazgató úr által megfogalmazott CrenchmarkingTM öt lépése ebben is segítségére lehet a vezetőknek. Csak egy példa a könyvből, amely az előadáson is elhangzott: milyen üzemanyaggal működünk (könyv 5. lépése: Az igazi üzemanyag) a legsikeresebben?

(További részletek: http://www.kvalikon.hu/vezetoi_forum/index.php)