Kedves Látogató!
Tájékoztatjuk, hogy a legrand.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységünk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez. Kérjük, vegye figyelembe, hogy amennyiben nem fogadja el, úgy a weboldal egyes funkciói nem lesznek használhatók.
Bővebben
Elfogadom
Nem fogadom el

Távközlés világnapja

2023-05-18 00:00:00

Távközlés világnapja

A Távközlés Világnapja rendezvényen a Legrand izgalmas és energihatékony megoldásokkal állt elő, amely előnyös megoldásokat kínál a telekommunikációs ipar számára. Ezen termékek, mely a Legrand innovatív kutatásainak és fejlesztéseinek eredményeként jöttek létre, megmutatják, hogy hogyan lehet hatékonyabbá és megbízhatóbbá tenni a távközlési infrastruktúrát.

A Legrand technológiai és megoldásai, melyek elősegítik a gyorsabb adatátvitelt, az alacsonyabb késleltetést és a megbízhatóbb hálózati kapcsolatokat. Emellett olyan területeket is érinthet, mint az intelligens otthonok, a vállalati hálózatok és a távközlési szolgáltatók infrastruktúrája.