Kedves Látogató!
Tájékoztatjuk, hogy a legrand.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységünk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez. Kérjük, vegye figyelembe, hogy amennyiben nem fogadja el, úgy a weboldal egyes funkciói nem lesznek használhatók.
Bővebben
Elfogadom
Nem fogadom el

Támogatás a sikeres szentesi táncosoknak

2017-01-16 00:00:00

Szentesen mindenki ismeri a Szilver nevet és tudják, hogy nem elírása az ezüstnek, hanem Magyarország legsikeresebb táncklubja van a név mögött.
Támogatás a sikeres szentesi táncosoknak

A több mint 20 éve alapított táncklub kezdeti célja a társastánc megszerettetése volt leginkább az iskolásokkal. Ma már három megyében is folyik az oktatás, a táncosok táncművészeti főiskolát végeztek, táncoktatóként is dolgoznak. Számos tánciskola, táncstúdió működik az országban, de a Szilver az, amelyik évek óta a Magyar Táncsport Szövetség által felállított pontozás szerint a legeredményesebb egyesület.

Szentesen mindenki ismeri a Legrand nevet is. A vállalat vezetése kiemelten fontosnak tartja Szentes város fejlődésének elősegítését és ehhez hozzá tartozik intézményeinek és szervezeteinek a támogatása is. Hiszünk benne, hogy feladatunk a fenntartható fejlődés biztosítása a vállalati életben és a közvetlen környezetünkben egyaránt. Az egészséges életmódra nevelés az egyik pillére a hosszú távú gondolkodásnak, és hiszünk abban, hogy a Szilver Táncsport Egyesület sikerei hozzájárulnak ehhez a közös úthoz.

Bízunk benne, hogy a segítségünkkel további hazai és nemzetközi sikereket érnek el, ehhez kívánunk kitartást és sok örömöt a táncban!