Kedves Látogató!
Tájékoztatjuk, hogy a legrand.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységünk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez. Kérjük, vegye figyelembe, hogy amennyiben nem fogadja el, úgy a weboldal egyes funkciói nem lesznek használhatók.
Bővebben
Elfogadom
Nem fogadom el

Szünetmentes elosztósor (uPDU) a Legrandtól

2019-09-12 00:00:00

A Legrand rack elosztósorok magyarországi és világszíntű sikerének köszönhetően, 2019 évben tovább bővül az eddig is széles PDU kínálat.
Szünetmentes elosztósor (uPDU) a Legrandtól

Az év első felében megjelent, komplett rack felügyeletre képes, mérős és kapcsolható intelligens elosztósorokat követően szeptembertől elérhetővé vált a piacon teljesen egyedülálló szünetmentes rack elosztósor, Keor PDU néven. Az új termékek főként fali 19” rack szekrényekbe helyezett IT eszközök (routerek, PoE switchek, stb…) biztonságos szünetmentes megtáplálását valósíthatják meg, hiszen a termékek mindössze 2U magasak, 150 mm mélyek és kevesebb mint 6 kg tömegűek.

Az elosztósorok rack rögzítőfüllel vannak ellátva, amelyekkel közvetlenül felszerelhetők bármilyen 19” profilsín párra, további tálca vagy profilsín pár hozzáadása nélkül.  A rögzítőfülek ugyanakkor egyszerűen eltávolíthatók, így rack szekrényen kívüli, kis méretű hagyományos elosztósorként is alkalmazható, irodai IT eszközök védelmére (pl, PC, monitor).

A Keor PDU technológiai architektúrájából adódóan nem rendelkezik ventilátorral ezért működés közben szinte semmilyen zajt nem bocsát ki magából, ugyanakkor működési hatékonysága elérheti a 98%-ot is. A kínálat rendelkezik hagyományos háztartási vagy C13 informatikai kimenetű változatokkal. Minden készülék USB-B kommunikációs porttal szerelt az alapvető diagnosztikai műveletek végrehajtásához.

Az új Legrand elosztósorok teljes kínálata megtalálható a néhány hónapja megjelent LCS3 LAN és Datacenter megoldások katalógusban. Az új dokumentum közel 130 oldalon mutatja be a Legrand teljes strukturált hálózati kínálatát (üvegszál és réz alapú hálózatok; szekrények; elosztósorok és szünetmentes áramforrások) helyi hálózati és adatbanki környezetbe egyaránt.

Keor PDU szerelési videó: https://www.youtube.com/watch?v=mMwbA8RHLFw&t=5s

Letölthető katalógusok és további részletek:  http://legrand.hu/halozat

Czövek Endre, értékesítési vezető