Kedves Látogató!
Tájékoztatjuk, hogy a legrand.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységünk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez. Kérjük, vegye figyelembe, hogy amennyiben nem fogadja el, úgy a weboldal egyes funkciói nem lesznek használhatók.
Bővebben
Elfogadom
Nem fogadom el

Sokszínűségi Karta

2018-11-27 00:00:00

2018. október 18.-án ünnepélyes keretek között 42 vállalat írta alá a Sokszínűségi Kartát
Sokszínűségi Karta

2018. október 18.-án ünnepélyes keretek között 42 vállalat -közöttük a Legrand Zrt. is- és a Mexikói Nagykövetség írta alá a Sokszínűségi Kartát a HBLF (Hungarian Business Leaders Forum) által szervezett HR Festen.

A Karta aláíró önkéntesen vállalják, hogy tiszteletben tartják az egyenlő bánásmódot és konkrét lépéseket tesznek a sokszínű munkahelyek kialakításáért. Hangsúlyt helyeznek a szervezeti irányításban a sokszínűség fenntartására és stratégiájukban is tükrözik ezt.

A Legrand a 2017 évi csatlakozás óta saját programot (ELLE) is útjára indított a sokszínűség és esélyegyenlőség jegyében. A szemléletformálás és edukáció a cél annak érdekében, hogy az egyenlő bánásmód és tisztelet minden vállalati megmozdulásban alapelvként érvényesüljön.

A Legrand Zrt. felelősen működő vállalat. Kiemelten fontosnak tartja a lefektetett alapelvek betartását és a folyamatos fejlődést. Odafigyel a dolgozóira, azonosítja és csökkenti a kockázatokat. A Sokszínűségi Karta is hozzájárul értékeinek további növeléséhez.

További részletek: https://sokszinusegikarta.hu/sokszinusegi-karta/