Kedves Látogató!
Tájékoztatjuk, hogy a legrand.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységünk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez. Kérjük, vegye figyelembe, hogy amennyiben nem fogadja el, úgy a weboldal egyes funkciói nem lesznek használhatók.
Bővebben
Elfogadom
Nem fogadom el

Riport Károlyi Lászlóval

2018-04-25 00:00:00

Szövetség a Kiválóságért riport Károlyi Lászlóval a Legrand Zrt. vezérigazgatójával
Riport Károlyi Lászlóval

 

A Szövetség a Kiválóságért küldetése, hogy a meglévő ismeretanyagot, felhalmozott tudást a tagok együttműködésének segítségével bemutassák a hazai szervezeteknek azzal a céllal, hogy versenyképességüket javítsák és eredményességüket fenntarthatóvá tegyék. 

A cél elérése érdekében olyan szervezetek működését ismertetik, melyek jó gyakorlatának továbbadása hasznos lehet más szervezet számára is, ill. olyan vezetőkkel készítenek riportot, akik ezeket a jól működő cégeket vezetik. A riport sorozat keretében Károlyi Lászlóval a Legrand Zrt. vezérigazgatójával készített (rövidített) anyagot itt tekinthetik meg: 

A teljes anyag megtekinthető a Szövetség a Kiválóságért oldalon:

http://kivalosag.com/hu/beszeljunk-rola/cegvezeto-peldakepek/