Kedves Látogató!
Tájékoztatjuk, hogy a legrand.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységünk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez. Kérjük, vegye figyelembe, hogy amennyiben nem fogadja el, úgy a weboldal egyes funkciói nem lesznek használhatók.
Bővebben
Elfogadom
Nem fogadom el

Részvétnyilvánítás

2017-01-24 00:00:00

Van olyan, amikor az ember nem érti a helyzetet. Az agy felfogja, de a szív képtelen rá. Csak tehetetlenül nézünk a történtekre. Ez történik most velünk, amikor látjuk és halljuk a múlt heti olaszországi buszbaleset áldozatairól és túlélő hőseiről a híreket. Képtelenek vagyunk józanul gondolkodni és megdöbbenéssel állunk a történtek előtt.
Részvétnyilvánítás

A Legrand Zrt. minden munkavállalója együttérzéséről biztosítja a családokat. Kívánjuk, hogy a sérültek mielőbb felépüljenek. Kívánjuk az áldozatok családjának, hogy merítsenek erőt a feléjük áradó őszinte együttérzésből.