Kedves Látogató!
Tájékoztatjuk, hogy a legrand.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységünk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez. Kérjük, vegye figyelembe, hogy amennyiben nem fogadja el, úgy a weboldal egyes funkciói nem lesznek használhatók.
Bővebben
Elfogadom
Nem fogadom el

PRACTIBOX3 a süllyesztett kiselosztó szekrények új generációja

2016-04-27 00:00:00

Letisztult dizájn, megnyerő külső, különleges ergonómikus kialakítás jellemzi a Legrand kínálatában hamarosan megjelenő új PRACTIBOX3 süllyesztett kiselosztó szekrényeket, melyek a szerelőknek és a felhasználóknak is könnyű használhatóságot biztosítanak.
PRACTIBOX3 a süllyesztett kiselosztó szekrények új generációja

A falhoz szorosan illeszkedő ajtóknak köszönhetően a Practibox3 elosztószekrények tökéletesen beleolvadnak környezetükbe. A komplett szekrények 4 méretben kaphatók 1 - 4 soros változatban, soronként 18 modulos kivitelben, fehér vagy átlátszó füstszínű, igényeknek megfelelően fordítható ajtóval, valamint csavaros védőföld és nulla elosztókapcsokkal. A 2 soros változattól beépített zsanérok segítik az ajtó igény szerinti oldalra való rögzítését, és a könnyű záródás érdekében mágnesek találhatók az ajtó belső oldalán.

A megbízhatóságot az IEC 60670-24, IEC 62208, és IEC 61439-3 szabványoknak való megfelelés és a 850OC-os lángállóság biztosítja.

A váztól az előlapokon át a masszív, praktikus süllyesztődobozig minden úgy lett tervezve, hogy a szerelés lehető legkönnyebb és leggyorsabb legyen:

Az erős és masszív kivitelű süllyesztődoboz anyagának és formájának köszönhetően bármilyen falba egyszerűen telepíthető. A szekrény plusz elosztókapcsokkal (föld, nulla, fázis) is kiegészíthető, melyek a süllyesztődoboz tetejére és aljára szerelhetők. Kikönnyítésekkel ellátott kábelbevezetések akadályozzák meg, hogy a falazóhabarcs/gipsz véletlenül a szekrénybe kerüljön a használaton kívüli bevezetéseken keresztül. A ferde szerelés elkerülése érdekében a rögzítőfülek segítségével vízszintesre állítható. Az optimális vezetékelrendezés biztosítását beépített kábelvezető gyűrűk garantálják. Eltávolítható előlapok szolgálják a kábelek és elosztókapcsok könnyű elérhetőségét, míg a szerelés egyszerűségét automatikus emelőrendszerrel ellátott 1/4 fordulatos elveszíthetetlen csavarok adják.

Szekrényekhez tartozó kiegészítők széles választéka is megtalálható a kínálatban pl.: perforált szerelőlap nem moduláris készülékek rögzítéséhez, vágható tömör előlapok valamint 5 modul széles, perforált modultakaró.