Kedves Látogató!
Tájékoztatjuk, hogy a legrand.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységünk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez. Kérjük, vegye figyelembe, hogy amennyiben nem fogadja el, úgy a weboldal egyes funkciói nem lesznek használhatók.
Bővebben
Elfogadom
Nem fogadom el

Pop-up és asztali kábelrendezők

2016-03-22 00:00:00

Megújult a Legrand „Pop-up” felnyíló dobozok választéka.
Pop-up és asztali kábelrendezők

Új színekkel (alumínium, sárgaréz, rozsdamentes acél, fekete, fehér) bővült a beton – és álpadlóba, valamint íróasztalokba is süllyeszthető pop-up dobozok kínálata. A vékonyított kialakítás biztosítja a tökéletes illeszkedést.

 

A termékek üresen – biztosítva a saját igényre szabott telepítést – és szerelten is (2P+F, HD 15 csatlakozóaljzattal, RJ45 és aljzattal) rendelkezésre állnak. A doboz felnyitása könnyű, biztonságos és elegáns, a „nyomd és húzd” rendszer megakadályozza a véletlen felnyitást és lecsukódást is.

 

A doboz megfelel az IEC 60670-1, IEC 60670-23 és IEC 60884-es szabványoknak.

 

Termékeink 3, 6 (2x3), 4 és 8 (2x4) modulos változatban (üresen – nem szerelten) állnak rendelkezésre. Szerelten fehérben és rozsdamentes változatban, 4 és 8 (2x4) modulos kialakítással rendelhetőek, 2P+F csatlakozóaljzattal, RJ45 aljzattal, vezetékkel vagy HD 15 csatlakozóval, VGA vezetékkel és egyéb kiegészítőkkel.

Az asztalba szereléshez szükséges illesztőkeretet – modulszámnak megfelelően - és a rögzítési tartozékokat is alkalmazni.

Betonpadlóba helyezés esetén fém süllyesztődoboz alkalmazása ajánlott modulszámnak megfelelő méretben. A kipattintható bemenetek R20 és R25 mm méretűek. Álpadlóba a műanyag süllyesztődoboz (3 és 6 modulos) alkalmazása is elégséges.

Kapcsolódva a pop-up felnyíló dobozokhoz új termékként megjelent a kínálatunkban az asztali kábelrendezők családja. Ezeket a Legrand irodai alkalmazás keretében íróasztalokhoz ajánlja, ezzel téve esztétikussá a telefonok és a számítógépek töltésének megoldását, a hálózat elérését, hiszen a vezetékek az asztal alatt elrejtve maradnak. Használat után a vezeték és a kábel feltekercselése automatikusan történik.

Az asztali kábelrendezők üres és szerelt formában is rendelkezésre állnak. A nem szerelt termékeket 2P+F csatlakozóaljzattal, USB telefontöltővel és RJ45 lapos vezetékkel – saját igényeink alapján – állíthatjuk össze.

A változatos összeállításhoz hozzátartozik a színek variálása is: választhatunk fehér mechanizmust fehér kerettel, de fekete keret – fekete mechanizmust, és fekete mechanizmust rozsdamentes acélkerettel is. A szükséges 80 mm átmérőjű lyukak fúrásához választékunkban a dobozhelymaró fúró is megtalálható.

A termék megfelel az IEC 60884-1 szabványnak.