Kedves Látogató!
Tájékoztatjuk, hogy a legrand.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységünk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez. Kérjük, vegye figyelembe, hogy amennyiben nem fogadja el, úgy a weboldal egyes funkciói nem lesznek használhatók.
Bővebben
Elfogadom
Nem fogadom el

Piacon egyedülálló rack elosztósor kínálat: PDU, iPDU, uPDU

2019-11-13 00:00:00

A magyarországi és világszíntű dinamikus piacszerzésnek köszönhetően 2019 évben tovább bővült a Legrand rack elosztósor kínálata.
Piacon egyedülálló rack elosztósor kínálat: PDU, iPDU, uPDU

 

 A hagyományos elosztósor (PDU) kínálat kifejlesztésekor kiemelt hangsúlyt kapott a termékek modularitása és személyre szabhatósága.

Ennek köszönhetően a kínálat mára rendelkezik előre gyártott termékekből, valamint igény szerint legyártható egyedi konfigurációkból.

Legyen szó kevesebb csatlakozóról, nagyobb teljesítményről, egyedi védelemről, a Legrand rövid határidőn belül képes ajánlatot és gyártási elérhetőséget adni. 

 

További újdonság, hogy májustól bevezetésre kerültek a különböző szenzorok fogadására kész, komplett rack felügyeletre alkalmas, kapcsolható és mérhető intelligens elosztósorok (iPDU). Az új Legrand iPDU kínálat legfőbb egyedisége a beépített vezérlőegység, ami a hagyományos távfelügyeleti mérési és kapcsolási funkciókon túl képes a rackszekrényeken / hidegfolyosós rendszereken belüli összes kritikus mérési adat feldolgozására és megjelenítésére. A PDU kontrasztos LCD kijelzővel van ellátva, így esetleges hiba esetén helyileg is egyszerűen beazonosítható a forrás a lehető leggyorsabb beavatkozás érdekében. Az elosztósorok előlapján továbbá megtalálható számos kommunikációs csatlakozó:

 

  • dupla, egymástól fizikailag leválasztott Ethernet aljzat annak érdekében, hogy a PDU két különböző hálózattal is képes legyen kommunikálni, számos protokollon keresztül, pl: http(s), Telnet, RS-232, SNMP, PowerIQ, SMTP, JSON-RCP, Mobus over IP, stb…
  • szenzor aljzat, amely akár 16 db különböző érzékelőt tud kezelni (pl hőmérséklet, páratartalom, vízbetörés, szénmonoxid, füst, ajtónyitás, stb…)
  • USB-A és B portok: iPDU konfigurációs adatainak le- és feltöltésére; különböző perifériák közvetlen csatlakoztatására (pl okostelefon, táblagép); wifi-stick csatlakoztatására, amellyel az elosztósor vezeték nélkül kapcsolódhat a belső hálózatra; Daisy chain topológia létrehozására akár 8 PDU felhasználásával.
  • Konzol port, az adatok kiolvasásához és Daisy chain megvalósításához.

 

Az új elosztósorok természetesen in-line mérésre és kimenetenkénti kapcsolásra is alkalmazhatók. A különböző energiamérések pontossági osztálya 0.5, amely szintén kimagasló érték ebben a termékszegmensben. Külön igény esetén továbbá rendelhető a teljes kínálat MID tanúsítvánnyal, azaz fogyasztási almérőként is alkalmazható.

 

A harmadik áttörő újdonság a szünetmentes elosztósorok (uPDU), amelyek kisebb teljesítményű IT eszközök (routerek, PoE switchek, stb…) biztonságos szünetmentes megtáplálását valósíthatják meg kis mélységű fali rack szekrényekben. Az új termékek mindössze 2U magasak, 150 mm mélyek és kevesebb mint 6 kg tömegűek, így akár 300 mm mély fali rack szekrényekbe is egyszerűen telepíthetők.

 

Az új elosztósorok teljes kínálata megtalálható a néhány hónapja megjelent LCS3 LAN és Datacenter megoldások katalógusban. Az új dokumentum közel 130 oldalon mutatja be a Legrand teljes strukturált hálózati kínálatát (üvegszál és réz alapú hálózatok; szekrények; elosztósorok és szünetmentes áramforrások) helyi hálózati és adatbanki környezetbe egyaránt.

Letölthető katalógusok és további részletek:  http://legrand.hu/halozat