Kedves Látogató!
Tájékoztatjuk, hogy a legrand.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységünk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez. Kérjük, vegye figyelembe, hogy amennyiben nem fogadja el, úgy a weboldal egyes funkciói nem lesznek használhatók.
Bővebben
Elfogadom
Nem fogadom el

Pénzügyileg legmegbízhatóbb cégek között a Legrand

2019-03-13 00:00:00

2019-ben a LEGRAND ZRT. továbbra is a pénzügyileg legmegbízhatóbb cégek között van, melyet a Bisnode AAA (tripla A) tanúsítványa igazol.
Pénzügyileg legmegbízhatóbb cégek között a Legrand

A Legrand 2019-ben is azok között a cégek között van, akik pénzügyileg a legmegbízhatóbbak. A magyarországi cégek csupán 0,63%-a rendelkezik a Bisnode AAA tanúsítvánnyal, amely fontos értékelést jelent az üzleti kapcsolatokban.

A Legrand mindig is kiemelt figyelmet fordított arra, hogy tisztességesen járjon el működése során, ennek egyik igazolása a Bisnode nemzetközi cégminősítő értékelése is. A Bisnode nemzetközi szakértők által kialakított rendszer alapján figyeli és folyamatosan visszaméri a vállalkozások pénzügyi stabilitását és üzleti megbízhatóságát.

Célunk, hogy ügyfeleink, szállítóink és munkavállalóink bizalma a Legrand felé töretlenül megmaradjon és segítse a hosszú távú, stabil üzleti kapcsolatainkat.

(További részletek a Bisnode AAA tanúsítvánnyal kapcsolatban: www.bisnode.hu)