Kedves Látogató!
Tájékoztatjuk, hogy a legrand.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységünk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez. Kérjük, vegye figyelembe, hogy amennyiben nem fogadja el, úgy a weboldal egyes funkciói nem lesznek használhatók.
Bővebben
Elfogadom
Nem fogadom el

Pécs Waldorf Óvoda levele

2017-01-13 00:00:00

A napokban megható levél érkezett az óvoda vezetésétől, amelyben így két év után is szeretettel emlékeznek meg rólunk. Elküldték nekünk a 10 éves évfordulójukra (tanáraik táblarajzaiból) kiadott naptárukat és megköszönték a támogatásunkat.
Pécs Waldorf Óvoda levele

Két éve újította fel Pécsett a Mandulafa Egyesület az óvoda épületét. A felújítás költségeiből számos állami és önkormányzati szervezet, gazdasági társaság és magánszemély is részt vállalt.

A Legrand Zrt. a működési profiljának megfelelően és gazdasági lehetőségei arányában az elektromos energiához való hozzájutást segítő eszközökkel támogatja a hozzá fordulókat. A Legrand vezetése mindig is hangsúlyozta az oktatás fontosságát a jövő generációinak sikeréhez. A pécsi Waldorf óvoda nevelési programja meggyőző volt ahhoz, hogy a vállalat segítséget nyújtson számukra.

Örömmel olvastuk, hogy ismét sikerült támogatásunkkal hozzájárulni egy speciális szellemiséget képviselő intézménynek. Kívánjuk, hogy maradéktalanul sikerüljenek terveik a jövőben is!