Kedves Látogató!
Tájékoztatjuk, hogy a legrand.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységünk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez. Kérjük, vegye figyelembe, hogy amennyiben nem fogadja el, úgy a weboldal egyes funkciói nem lesznek használhatók.
Bővebben
Elfogadom
Nem fogadom el

Nemzeti Fenntartható Fejlődési Keretstratégia

2023-06-14 00:00:00

Nemzeti Fenntartható Fejlődési Keretstratégia

Készül a második Nemzeti Fenntartható Fejlődési Keretstratégia

2023. június 7-én 33 vállalatvezető részvételével zajlott az a szakmai egyeztetés a Parlamentben, melynek során a Magyarországi Üzleti Tanács a Fenntartható Fejlődésért (BCSDH) és tagvállalatai bemutathatták javaslataikat a készülő második Nemzeti Fenntartható Fejlődési Keretstratégia kapcsán. Két év elteltével immár negyedik alkalommal szervezte meg ezt a szakmai megbeszélést a Nemzeti Fenntartható Fejlődési Tanács (NFFT).

A rendezvény elején Dr. Bartus Gábor, az NFFT titkára bemutatta a Keretstratégia elkészítésének mérföldköveit majd a BCSDH képviseletében Ifj. Chikán Attila elnök köszöntötte a résztvevőket és felkérte a megjelent vállalatvezetőket véleményük ismertetésére.

Számos konkrét javaslat érkezett a fenntarthatóság rendszerszintű értelmezése, a nemzetközi és hazai jogszabályok összehangolása, a természeti erőforrások hatékonyabb felhasználása, valamint a társadalmi tőke fejlesztése kapcsán.

A Legrand Zrt. vezérigazgatója, Károlyi László is részt vett ezen a szakmai egyeztetésen és javaslataival hozzájárult a készülő stratégiához és kifejezte a Legrand Csoport elkötelezettségét a fenntartható fejlődés iránt.