Kedves Látogató!
Tájékoztatjuk, hogy a legrand.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységünk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez. Kérjük, vegye figyelembe, hogy amennyiben nem fogadja el, úgy a weboldal egyes funkciói nem lesznek használhatók.
Bővebben
Elfogadom
Nem fogadom el

Nagyfeszültségű szórakoztatás a Legrand segítségével!

2019-02-21 00:00:00

Tesla tekercs újraértelmezésében a két fiatal Korponai testvér és mérnök csapatuk valami olyat csinált, ami még másoknak nem sikerült.
Nagyfeszültségű szórakoztatás a Legrand segítségével!

Célul tűzték ki a zene láthatóvá tételét. Az általuk fejlesztett nagyfeszültségű eszköz 4-5 méter hosszú ívkisüléseit modulálva játszanak le ismert dalokat. Lélegzetelállító produkciójuk részeként, speciálisan képzett előadóművészek segítségével tűztáncos és akrobatikus elemekkel keltik életre az ívkisüléseket. Az előadóművészek biztonságáról a világon egyedülálló technológiájú, saját fejlesztésű, Faraday-kalitkaként funkcionáló védőruha gondoskodik. 

Fantasztikus látvány és elképesztő tudás egyben. Örülünk, hogy a Legrand is segítségükre lehetett a megvalósításban.

A videó megtekintéséhez kattintson a képre vagy az alábbi linkre:  https://youtu.be/P_GAjjuTlMc